Χωρίς ξεκάθαρο “νικητή” η τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ του Τραμπ και της Χίλαρι Κλίντον




Οι υποψήφιοι για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ των Ρεπουμπλικάνων και Χίλαρι Κλίντον των Δημοκρατικών ανέβασαν τους τόνους των απαντήσεών των σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων και του κοινού ασκώντας κριτική ο ένας στον άλλο ενώ απαντούσαν, μερικές φορές ξεφεύγοντας από το θέμα, και αρνούμενοι τις κατηγορίες ο ένας του άλλου ως ψέμματα.

Τα θέματα των ερωτήσεων αφορούσαν τις προτάσεις αλλαγής φορολογίας των δύο υποψηφίων, τη θέση τους όσον αφορά τους μουσουλμάνους, τα σχέδια τους για τη Συρία και συγκεκριμένα το Χαλέπι, το θέμα κόστους ιατρικής περίθαλψης, και η κενή θέση στον Άρειο Πάγο, μεταξύ άλλων.

Η αναμέτρηση ήταν επιθετική αλλά χωρίς ιδιαίτερες αποκαλύψεις και χωρίς εμφανή «νικητή», ενώ έκλεισε με μια ερώτηση από ακροατή που ζήτησε από κάθε υποψήφιο να αναφέρει κάτι θετικό για τον αντίπαλό του. Η Κλίντον ανέφερε τα παιδιά του Τραμπ και τον τρόπο που τον υποστήριξαν, ως επιτυχία του, και ο Τραμπ ανέφερε την επιμονή της, γιατί εργάζεται για κάποιο σκοπό χωρίς να παραιτείται.

Ο Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε ότι σεβόταν τις γυναίκες και ότι όσα ακούστηκε να λέει στο επίμαχο βίντεο ήταν απλώς μια συζήτηση ανδρών στα αποδυτήρια, και ότι «δεν είμαι περήφανος για όσα είπα».

Με άλλους Ρεπουμπλικανούς υποψήφιους, είπε η Χίλαρι Κλίντον, “διαφωνούσα αλλά ποτέ δεν αμφισβήτησα την ικανότητά των να υπηρετήσουν ως πρόεδροι”, αλλά ο Τραμπ είναι διαφορετική περίπτωση και δεν έχει τα προσόντα για να γίνει πρόεδρος.

http://mignatiou.com/2016/10/o-trab-sinantithike-me-ginekes-pou-katigoroun-ton-klinton-gia-sexoualika-paraptomata/

http://mignatiou.com/2016/10/o-trab-parameni-proklitikos-ke-emmeni-ston-proeklogiko-tou-agona-etimos-gia-polemo/

http://mignatiou.com/2016/10/chaos-prokalese-stous-repoumplikanous-o-tramp-dichasmeni-ke-enopion-megalis-ittas/

10/10/2016 05:48
ΑΠΕ-ΜΠΕ – Reuters
Σέιντ Λούις, United States

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: