Απάντησε αρνητικά ο Κετσπάγια στην Ανόρθωση: Απολύθηκε ο Πούσιε




Ο Αντόνιο Πούσιε απολύθηκε χθες από τη διοίκηση της Ανόρθωσης, μετά και από τη νέα ήττα από την Ομόνοια, με την ομάδα της Αμμοχώστου να βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα του κυπριακού πρωταθλήματος, μετά από επτά αγωνιστικές, έχοντας μόλις 7 βαθμούς.

Οι διοικούντες την Ανόρθωση έχουν ξεκινήσει το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Πούσιε και όσον αφορά στο όνομα του Τιμούρ Κετσπάγια, που ακούστηκε έντονα τις τελευταίες ημέρες, τελικά έγινε επαφή, αλλά η απάντηση του Γεωργιανού ήταν αρνητική.

Αυτό αποκάλυψε, μιλώντας σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρου, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας: «Υπήρχε επικοινωνία ανάμεσα στον Πρόεδρο και τον Τιμούρ, ωστόσο ο δεύτερος απάντησε αρνητικά. Όσον αφορά τα υπόλοιπα που ακούγονται, συστήνουμε σε κόσμο υπομονή και ψυχραιμία. Αν υπάρξει οποιοδήποτε νεότερο με οποιοδήποτε προπονητή θα ενημερώσουμε. Η διοίκηση προσπαθεί να κάνει ότι είναι δυνατό για να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Να έρθει ο εκλεκτός όσο πιο σύντομα γίνεται. Ο επόμενος προπονητής θέλουμε να είναι γνώστης της Κυπριακής πραγματικότητας και της ιστορίας της Ανόρθωσης».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: