Αλλάζει όλο τον επίμαχο νόμο του ο Νίκος Παππάς για ΕΣΡ, αλλά στηρίζει Πολύδωρα




“Σήμερα φέρνουμε στη Βουλή τη διάταξη για την αναστολή του άρθρου 2Α, το οποίο μετέφερε τις αρμοδιότητες για τη διεξαγωγή από το ΕΣΡ, που δεν υπήρχε τότε, στον υπουργό Επικρατείας.

“Θα προχωρήσουμε στη συνολική αλλαγή του νόμου 4339/15, για την αδειοδότηση των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών μόλις δημοσιοποιηθεί το σκεπτικό της σχετικής απόφασης του ΣτΕ» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Real FM.

“Αυτή τη στιγμή παρανομούμε όλοι μαζί, γιατί δεν έχει παραταθεί και το καθεστώς της προσωρινής άδειας, με απόφαση του ΣτΕ από το 2010» είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Παππάς και κάλεσε τη ΝΔ, ενόψει της σημερινής συνεδρίασης, να διευκρινίσει ποιες διατάξεις του νόμου θέλει να καταργηθούν.

Σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συναινούσε και σε πρόσωπα εκτός του κόμματος και ήταν η ΝΔ που υπαναχώρησε. Ωστόσο, όπως συμπλήρωσε, «είμαστε ενώπιον της συνεδρίασης, δεν προεξοφλώ τίποτα».

Ερωτηθείς για τον Β. Πολύδωρα, είπε ότι ο πρώην υπουργός της ΝΔ ήταν πολιτικός αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα υπάρχουν και ακραίες τοποθετήσεις σε βάρος του. Ωστόσο, ο υπουργός Επικρατείας υπογράμμισε ότι ακόμα και αυτό το πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ, η αξιωματική αντιπολίτευση βρήκε τον τρόπο τον τρόπο να το επικρίνει.

Αναφερόμενος στην ανακοίνωση της ΝΔ σε βάρος του, με αφορμή δημοσίευμα, σημείωσε: «Στη θέση αυτή βρίσκομαι όχι γιατί απολαμβάνω την εμπιστοσύνη της ΝΔ, αλλά την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού». Καταλόγισε στην αξιωματική αντιπολίτευση αποτυχημένη προσπάθεια στοχοποίησής του και υπογράμμισε ότι σήμερα είναι η μέρα για το ΕΣΡ.

http://mignatiou.com/2016/10/i-ipochorisi-pappa-sti-vouli-i-anastoli-tou-epimachou-arthrou-tou-nomou-tou-gia-esr/

31/10/2016 12:26
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: