Αποκλείουν προς το παρόν τρομοκρατική ενέργεια στη Νέα Υόρκη: Και “δεύτερος μηχανισμός”

File Photo: New York City Police are seen on the scene of an explosion on 23rd street between 6th and 7th Avenue in the borough of Manhattan in New York, USA, 17 September 2016. EPA, JASON SZENES
Ένας πιθανός εκρηκτικός μηχανισμός βρέθηκε το Σάββατο στην πόλη της Νέας Υόρκης κοντά στο σημείο όπου σημειώθηκε μια έκρηξη στην περιοχή Τσέλσι, ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter ο Χάρι Τζ. Ουέντιν, επικεφαλής της διεύθυνσης Ειδικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

Οι αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα και όπως συμβαίνει πάντα στην Αμερική, η έρευνα στρέφεται προς την κατεύθυνση της τρομοκρατίας. Μέχρι της στιγμής δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι η έκρηξη οφείλεται σε τρομοκρατική ενέργεια.

— Η έκρηξη στην περιοχή Τσέλσι της πόλης της Νέας Υόρκης φαίνεται να ήταν μια “σκόπιμη ενέργεια”, αλλά δεν υπάρχουν “στοιχεία σε αυτό το στάδιο που να δείχνουν σύνδεση με την τρομοκρατία”, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος της πόλης Μπιλ ντε Μπλάζιο.

— Η έκρηξη στην περιοχή Τσέλσι της πόλης της Νέας Υόρκης που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου προκάλεσε 29 τραυματισμούς, όμως δεν κινδυνεύει κανενός η ζωή, δήλωσε ο Επίτροπος της Πυροσβεστικής, Ντάνιελ Νίγκρο, σε συνέντευξη Τύπου.

Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΣΕΛΣΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

 

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal