«Santorini Experience 2016»: Εστιάζει στο τρέξιμο και την κολύμβηση




Το «Santorini Experience», που εστιάζει και φέτος στα αθλήματα του τρεξίματος και της κολύμβησης στηρίζει στρατηγικά την προώθηση του προορισμού, προσφέροντας σημαντικές παροχές και προνόμια σε όσους ταξιδέψουν για την διοργάνωση στις 7-9 Οκτωβρίου 2016.

Δυναμική εμφάνιση στην φετινή διοργάνωση, θα κάνουν σπουδαία ονόματα της Εθνικής μας ομάδας κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης που ξεχώρισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ανάμεσά τους, στο «Santorini Experience 2016» θα παρευρεθούν ο πρόσφατα αργυρός Ολυμπιονίκης & Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, Σπύρος Γιαννιώτης και η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, Κέλλυ Αραούζου, καθώς και κορυφαίοι αθλητές της κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης όπως οι Αντώνης Φωκαΐδης, Γιώργος Αρνιακός και Δημήτρης Νέγρης, στην πρώτη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού που τέθηκε υπό την Αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Οι εγγραφές στην κολύμβηση και το τρέξιμο συνεχίζονται μέσω της επίσημης σελίδας της διοργάνωσης, στο ακόλουθο link: http://activemedia.com.gr/product/santorini-experience-2/ ή εναλλακτικά στο κατάστημα του χορηγού της διοργάνωσης Alafouzos Sport στα Φηρά, που στηρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά την διοργάνωση.

To «Santorini Experience» θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.) και θα λάβει την διεθνή προβολή, του τηλεοπτικού δικτύου FOX Sports της FOX Networks Group, που συμμετέχει στην φετινή διοργάνωση ως Official Broadcaster.

Αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας τoυ Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) και του Ομίλου της Active Media.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: