Ο Πάνος Καμμένος κάνει πλάκα στον Καλογρίτσα και εμμέσως σ’ αυτούς που τον επέλεξαν




Μήνυμα προς τον Χρήστο Καλογρίτσα και τον τρόπο που προσπαθεί να εξασφαλίσει και οικονομικά την τηλεοπτική άδεια, αλλά και σ’ αυτούς που τον στηρίζουν στην κυβέρνηση, έστειλε πάλι χθες  ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Μέσω twitter επέλεξε να ασκήσει την «κριτική» του ο υπουργός Άμυνας και αντιπρόεδρος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σχετικά με την υπόθεση Καλογρίτσα και την τηλεοπτική άδεια που εξασφάλισε ο τελευταίος, ο οποίος τυγχάνει να είναι και κουμπάρος του.

Ο υπουργός Άμυνας ανάρτησε στα social media το εξής μήνυμα: «Gida resort by Karabatsos holdings €€€€€$$$$$», επιλέγοντας κάνοντας φυσικά «χιούμορ» να σχολιάσει τις αποκαλύψεις των δύο τελευταίων ημερών για το πόθεν έσχες του επιχειρηματία και υπερθεματιστή στο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών

Ο Πάνος Καμμένος έχει εκφράσει τις αντιρρήσεις του για την παροχή της άδειας στον κουμπάρο του Καλογρίτσα, κάνοντας μάλιστα λόγο για διανομή μαύρου χρήματος με στόχο την απόκτηση της άδειας. Οι καταγγελίες του μάλιστα έχουν προκαλέσει τις οξύτατες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης που έχει ζητήσει εξηγήσεις για όσα έχει πει ο υπουργός Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος.

Η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου στο twitter, με τη… βουκολική φωτογραφία που τη συνοδεύει… Πάντως, λέγεται πως το θέμα αυτό δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις του κ. Καμμένου και με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Η ανάρτηση του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου για τον κουμπάρο του, Καλογρίτσα. Φωτογραφία via Twitter
Η ανάρτηση του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου για τον κουμπάρο του, Καλογρίτσα. Φωτογραφία via Twitter

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: