Ο Κουμουτσάκος απαντά στο Μαξίμου: «Ο κ. Τσίπρας, για μια ακόμη φορά, διαψεύδει τον εαυτό του»




«Ο κ. Τσίπρας, για μια ακόμη φορά, βρίσκεται στη δεινή θέση να αναγκάζεται να διαψεύσει τον εαυτό του», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και πρόσθεσε:

«Όμως, αυτό που είπε χθες δεν αλλάζει. Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να κηρυχθεί αντισυνταγματικός ο νόμος Παππά από το ΣτΕ, είπε: “Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν δίνω ούτε μία πιθανότητα”. Πρόκειται για ωμή, δημόσια παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης. Όλα τα άλλα είναι φτηνή προπαγάνδα».

Κυβερνητικές πηγές; Θα επιστρέψει η ΝΔ τα 246 εκατομμύρια ευρώ του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες; Γιατί δεν το λέει ευθέως;   

Η ΝΔ θα πρέπει να εξηγήσει ευθέως αν θα επιστρέψει τα 246 εκατομμύρια του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, είναι το σχόλιο κυβερνητικών πηγών για τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κορυφαίων στελεχών της στο ζήτημα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών αδειών εθνική εμβέλειας.

«Παρακολουθούμε σχεδόν καθημερινά και με αμείωτο ενδιαφέρον τον κ. Δένδια να υπόσχεται στους καναλάρχες ότι η Νέα Δημοκρατία θα επιστρέψει τα 246 εκατομμύρια του διαγωνισμού για τις άδειες, και τον κ. Κουμουτσάκο να τον αδειάζει, πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα», αναφέρουν, ειδικότερα, οι ίδιες πηγές και σχολιάζουν: «Ωραία “Συμφωνία Αλήθειας”.. Ας συνεννοηθούν επιτέλους μεταξύ τους».

12/09/2016 14:24
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: