Η Χίλαρι Κλίντον δεν έχει “την ενέργεια” για να γίνει πρόεδρος, υποστήριξε ο Ντόναλντ Τραμπ




Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η Χίλαρι Κλίντον δεν έχει “την ενέργεια” που απαιτείται για να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια της πρώτης του τηλεμαχίας με την αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου Χίλαρι Κλίντον.

“Αυτή δεν έχει την ενέργεια (…) Για να είσαι πρόεδρος της χώρας αυτής, χρειάζεσαι μια εντυπωσιακή ενέργεια”, δήλωσε ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος.

“Όταν θα έχει ταξιδέψει σε 112 χώρες και διαπραγματευτεί μια ειρηνευτική συμφωνία, μια εκεχειρία, την απελευθέρωση διαφωνούντων (…) ή ακόμη θα έχει περάσει 11 ώρες να καταθέτει ενώπιον μιας επιτροπής του Κογκρέσου, θα μπορεί να μου μιλά για ενέργεια”, του απάντησε η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ο Τραμπ είπε επίσης ότι οι ΗΠΑ δεν μπορούν να είναι “οι αστυνόμοι του κόσμου” ούτε να προστατεύουν όλες τις χώρες. “Θέλω φυσικά να βοηθήσω όλους τους συμμάχους μας, αλλά χάνουμε δισεκατομμύρια δολάρια. Δεν μπορούμε να είμαστε οι αστυνόμοι του κόσμου, δεν μπορούμε να προστατεύουμε τις χώρες παντού στον κόσμο όταν δεν μας πληρώνουν αυτά που πρέπει”, τόνισε.

http://mignatiou.com/2016/09/varies-katigories-gia-ratsismo-ikonomia-exoteriki-politiki-apo-klinton-ke-trab/

http://mignatiou.com/2016/09/antegklisis-ke-diakopes-se-ipsilous-tonous-i-proti-tilemachia-metaxi-klinton-ke-trab/

http://mignatiou.com/2016/09/i-chilari-klinton-proigite-sti-florinta-elpides-oti-bori-na-stamatisi-ton-ntonalnt-trab/

27/09/2016 06:47
ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP
Χέμπστεντ, United States

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: