Δυο βιβλία για την Πολιτική Επικοινωνία και την Παιδεία, αφιερωμένα στην Κύπρο




Δεκαπέντε Χρὀνια Πολιτικού Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας. Μια διαδρομή Λονδίνου, Κύπρου, Νέας Υόρκης. Μία ΠΑΤΡΙΔΑ! Όλα μαζεμένα σε δυο βιβλία του Νίκου Αντωνιάδη.

Με βάση ΠΑΝΤΑ την Πολιτική Παιδεία και τις “ΑΡΧΕΣ” που πρέπει να περιλαμβάνει η διαδρομή του κάθε πολιτικού, ανά τον κόσμο. Δυο βιβλία-μοντέλα που δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά στην παγκόσμια βιβλιογραφία, με πολλή αγάπη, απίστευτα ξενύχτια και απέραντο σεβασμό προς τις ανάγκες του κάθε πολίτη που αγωνιά για αυτούς που κρατάνε τις τύχες μας… ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!
Αφιερωμένα και τα δυο στο γιο του, την οικογένεια του, και στην πατρίδα μας… ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ!

Το πρώτο ηλεκτρονικό βιβλίο (ebook) του εκδόθηκε πρόσφατα από την Kindle Publishing και φέρει τον τίτλο: “Τα 4 Π του Πολιτικού” (ένας οδηγός για πολιτικούς και ψηφοφόρους).

4 P’s 4 a P: The Political Marketing Mix (A Guide for Politicians and Voters)

Η πρώτη φορά που μεταφέρονται τα τέσσερα γνωστά στοιχεία του Μάρκετινγκ στην Πολιτική Επικοινωνία. Product-Place-Price-Promotion (Προιόν/Χαραχτηριστικά – Χώρος – Τιμή (Αξίες) – Προώθηση) μετατρέποντας την προώθηση της προσωπικότητας του, των ιδεών και προτάσεων ενός Πολιτικού, σε ένα απλό, τετράπτυχο παζλ. Ένα παζλ που καλεί τον κάθε πολιτικό να λάβει υπόψιν τα χαρακτηριστικά του, να ακολουθήσει τις αξίες ηθικής, να προβάλει τον εαυτό του στο σωστό χώρο και να κάνει τα σωστά προωθητικά βήματα.

https://www.amazon.com/Ps-Political-Marketing-Politicians-Voters-ebook/dp/B01M0H513Z

Το δεύτερο βιβλίο εκδόθηκε πέρσι και φέρει τον τίτλο: “Ο Επιτυχημένος Πολιτικός (Ανταγωνιστικότητα και Απόδοση)
The Successful Politician (Competitveness and Performance).

Βασισμένο σε παγκόσμιες ακαδημαϊκές μελέτες και προσωπικές έρευνες και εμπειρίες. Ένα μοντέλο που η “ιδέα” του δοκιμάστηκε στην Κύπρο και στην Νέα Υόρκη. Η πρώτη φορά που μετρήθηκε η απόδοση και η ανταγωνιστικότητα του κάθε πολιτικού, ανά τον κόσμο, μέσα από 56 διαφορετικούς παράγοντες, σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες: Προσωπικότητα – Αξίες – Πολιτική Στρατηγική – Πολιτική Αποφασιστικότητα – Δημοτικότητα. Το βιβλίο αυτό είναι η “απάντηση” στο μοντέλο που δημιούργησε ο Νίκος Αντωνιάδης και το οποίο μετρά τον κάθε πολιτικό, για πρώτη φορά στην παγκόσμια πολιτική επικοινωνία. Ένα διαδικτυακό λογισμικό μοντέλο, το οποίο έχει καταχωρηθεί στο Γραφείο Πνευματικών Δικαιωμάτων της Ουάσιγκτον και προτάθηκε για τα βραβεία Μάρκετινγκ Αμερικής για το 2016 (για το μοντέλο δέστε εδώ http://newimatz.org/?languageId=1).

(Για το  βιβλίο δέστε εδώ): http://www.thebookpatch.com/BookStore/the-successful-politician-(competitiveness-and-performance)/dc78d023-f838-4dfc-a32c-64d1d4ae3e06

Ποιός είναι ο Νίκος Αντωνιάδης
Eίναι Σύμβουλος Πολιτικού Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας. Μέλος του Αμερικανικού Συνδέσμου Πολιτικών Συμβούλων. Υποψήφιος Διδάκτορας Πολιτικού Μάρκετινγκ. Προτεινόμενος για τα βραβεία Μάρκετινγκ Αμερικής 2016 για την ανάπτυξη του Μοντέλου Μέτρησης της Πολιτικής Ανταγωνιστικότητας και Απόδοσης.

Έχει διατελέσει σύμβουλος διαφόρων πολιτικών και εργγαρηκε ως Υπεύθυνος Επικοινωνίας σε Πανεπιστήμια της Κύπρου και εταιρίες. Είναι επίσης συνεργάτης του ikypros.com και LAVOICE στη Νέα Υόρκη και αρθρογραφεί σε διάφορες εφημεριδες. Έχει ένα γιο.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: