Αύριο η ομιλία Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

FILE PHOTO: Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας (Δ) και o Γραμματέας της ΚΕ Πάνος Ρήγας (Α) συνομιλούν στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής Σαΐτας
Ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι, η πρώτη συνεδρίαση της διήμερης Συνόδου της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που γίνεται στο ξενοδοχείο Κάραβελ.

Οι εργασίες σήμερα Σάββατο ξεκίνησαν με την ομιλία του Γραμματέα της ΚΕ Παναγιώτη Ρήγα και συνεχίστηκαν με τις παρεμβάσεις και τοποθετήσεις μελών.

Οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής συνεχίζονται αύριο Κυριακή με ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Μεγάλο μέρος της σημερινής πρώτης ημέρας συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής παρακολούθησε ο πρόεδρος του κόμματος που είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλά μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και στελέχη.

Το ενδιαφέρον των μελών της Κεντρικής Επιτροπής επικεντρώθηκε σε θέματα που απασχολούν τον προσυνεδριακό διάλογο: η σχέση του κόμματος με την κοινωνία, οι σχέσεις κόμματος και κυβέρνησης, οι παρεμβάσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι θεσμικές τομές και μεταρρυθμίσεις, η δίκαιη ανάπτυξη, η ευρωπαϊκή ατζέντα.

Τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής αναμένεται να ανοίξει αύριο το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας.

17/09/2016 15:47
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal