Το “θηλυκό” ανανικό “παρακράτος” και ο ισλαμιστής Ερντογάν: Το γλυκό “έδεσε”…




Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί στον εξοχότατο Κύπριο βουλευτή κ. Νίκο Τορναρίτη, αλλά πρέπει να το κοιτάξει το θέμα… Έχει ξεπεράσει όλα τα όρια, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την κάλυψη που προσφέρει στον ισλαμιστή Ταγίπ Ερντογάν.

Εάν δεν το έχει καταλάβει, έχει εξελιχθεί σε απολογητή της κατοχικής δύναμης και -όχι για τίποτα άλλο- δεν του… πάει. Και αναγκάζει και τους παλαιότερους να τον συνδέουν με καταστάσεις που δεν είχε ευθύνη, αφού ήταν αγέννητος… Είμαι βέβαιος ότι το κάνει μόνο και μόνο επειδή νομίζει πως είναι… μόδα, επειδή θα προκαλέσει και θα γίνει θέμα.

Έχει μπλέξει και με το βαθύ «θηλυκό» ανανικό «παρακράτος» του Δημοκρατικού Συναγερμού, που καλύπτει και ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου… Και το γλυκό «έδεσε».

Εκτίθεται και στους «εθνικόφρονες» του κόμματος, που είναι μεγάλο κομμάτι της πελατείας του, εκτίθεται και στους Αθηναίους φίλους του, που εσχάτως αναρωτιούνται: «Μα τι έπαθε ο Νίκος;»

Ας ηρεμήσει, λοιπόν. Διότι ο Ταγίπ Ερντογάν έχει πολλά άλλα προβλήματα, και το Κυπριακό το έχει λύσει στο αρρωστημένο μυαλό του. Ας μην του προσφέρονται όπλα στη φαρέτρα του…

ΜΙΧ. ΙΓΝ.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: