Στις 10 καλύτερες παραλίες της Ελλάδας οι “Κουκουναριές” της Σκιάθου




Ανάμεσα στις 10 καλύτερες και χαρακτηριστικότερες παραλίες της Ελλάδας συγκαταλέγεται η διάσημη παραλία “Κουκουναριές” της Σκιάθου,αφού την ψήφισαν χιλιάδες τουρίστες που την επισκέφθηκαν.

Οι “Κουκουναριές” φημισμένες ανά τον κόσμο για την απέραντη χρυσή άμμο ,με το πευκοδάσος και την λίμνη της Στροφυλιάς ακριβώς δίπλα,τυγχάνουν προστασίας από το προγραμμα Natura.

Η περίφημη σκιαθίτικη παραλία ψηφίστηκε από το ταξιδιωτικό site touropia.com και μαζί της, στις 10 καλύτερες συμπεριλαμβάνονται  ο Μύρτος στην Κεφαλονιά, το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο, το Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα, ο Σίμος στην Ελαφόνησο, το Ελαφονήσι στα Χανιά, η Λίνδος στη Ρόδο,ο Μπάλος στην Κρήτη, το Paradise στη Μύκονο και  ο Άγιος Προκόπιος στη Νάξο.

Παράλληλα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η www.trivago.gr για τους προορισμούς τους οποίους οι Έλληνες προτιμούν για το φετινό τετραήμερο του Δεκαπενταύγουστου, η Σκιάθος και η Σκόπελος βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των τουριστών.

Την 5η θέση συγκεκριμένα κατέλαβε η Σκιάθος ,ενώ η Σκόπελος, η Ρόδος και το Ναύπλιο έλαβαν την έκτη,την  έβδομη και την όγδοη θέση αντίστοιχα στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών.

Το Τολό στην Αργολίδα έκανε την εμφάνισή του στη φετινή δεκάδα, από την οποία έλειπε πέρυσι, με το Ρέθυμνο να ακολουθεί στη δέκατη θέση. Η Αμμουλιανή,το μικρό νησάκι,στην Χαλκιδική είναι ο ενδέκατος σε προτίμηση προορισμός φέτος, με την Καλαμάτα και το Πόρτο Χέλι να εμφανίζονται στις 12η και 13η θέση, ενώ η Αιδηψός και η Κέρκυρα ολοκληρώνουν τη δεκαπεντάδα.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: