Στην τελική ευθεία μπαίνει το υδατοδρόμιο της Χίου




Στην τελική ευθεία μπαίνει το υδατοδρόμιο της Χίου καθώς ολοκληρώθηκε η σύνταξη και η κατάθεση του Τεχνικού Φακέλου για την Αδειοδότηση του, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να κατατεθούν και οι Τεχνικοί Φάκελοι για τα γειτονικά Υδατοδρόμια Ψαρών και Οινουσσών.

Παράλληλα η ηγεσία της εταιρεία προχωρά σε συναντήσεις με τις ηγεσίες των υπουργείων που εμπλέκονται με την ανάπτυξη του νέου δικτύου υδατοδρομίων.

Όπως υπογράμμισε ο  Γενικός Διευθυντής της Hellenic Seaplanes, κ. Ευάγγελος Ζαγοράκης θα ήταν προτιμότερο η υποβολή της αίτησης να είχε γίνει με ψηφισμένο τον Νέο βελτιωτικό Νόμο των Υδατοδρομίων, προκειμένου να υπάρχει η βεβαιότητα ότι δεν θα υπάρξουν άλλες εκπλήξεις, ωστόσο η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε να κινηθεί στρατηγικά προκειμένου να μη χαθεί επιπλέον πολύτιμος χρόνος.

«Δεδομένου ότι η Χίος αποτελεί σημαντικό στοιχείο του επιχειρηματικού μας σχεδιασμού, δεν μπορούσαμε να αναμένουμε άλλο, καθώς ο φημολογούμενος Νόμος δεν έχει ακόμη βγει σε διαβούλευση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: