Συναυλία της Φωτεινής Βελεσιώτου στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών




Με μια στιβαρή φωνή που διασχίζει τους μουσικούς ωκεανούς και ρεύματα, εδώ και μερικά χρόνια η Φωτεινή Βελεσιώτου έχει δημιουργήσει το δικό της, ξεχωριστό κοινό.

Για όλους αυτούς που οι «Μέλισσες» τα «Διόδια» και τα άλλα χαρακτηριστικά της τραγούδια χρωματίζουν και δίνουν νόημα στην κάθε τους μέρα, η σεμνή και ουσιαστική τραγουδίστρια δίνει ένα μοναδικό μουσικό ραντεβού, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016, στις 21:30, στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου προέρχεται από μια γεμάτη χρονιά, με πολλές sold out συναυλίες. Όλες αυτές οι συναυλίες –και πολύ περισσότερο αυτή στη Μονή Λαζαριστών- είναι παράλληλα ένα ταξίδι όχι μόνο στα δικά της κομμάτια και δισκογραφία, αλλά και σε όλες αυτές τις στιγμές και τραγούδια που έχουν σημαδέψει την ελληνική μουσική ιστορία.

Στη συναυλία της Μονής Λαζαριστών θα είναι μαζί της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς που αναμένεται να απασχολήσει πολλούς και για πολύ τα επόμενα χρόνια!

Αξίζει να σημειωθεί πως θα υπάρχει και η τιμητική συμμετοχή από το Σύνολο Τρίχορδων Μπουζουκιών του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: