Προσδίδω μεγάλη σημασία στις σχέσεις με Κύπρο, αυτή τη στιγμή, λέει ο Νετανιάχου




Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα πως προσδίδει μεγάλη σημασία στις σχέσεις Ισραήλ-Κύπρου, ιδιαίτερα αυτή τη χρονική στιγμή.

Σε δηλώσεις του κατά την έναρξη της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου του Ισραήλ, ο κ. Νετανιάχου αναφέρθηκε στη συνάντηση που θα έχει απόψε στην Ιερουσαλήμ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, σημειώνοντας πως θα συζητήσουν τις εξελίξεις στην περιοχή και για το ζήτημα των σχεδιασμών για το φυσικό αέριο και της προμήθειας φυσικού αερίου, “που ενδιαφέρουν τις χώρες μας και άλλους”.

“Απόψε θα συναντηθώ με τον Πρόεδρο της Κύπρου, το φίλο μου Νίκο Αναστασιάδη. `Ερχεται στην Ιερουσαλήμ”, είπε ο κ. Νετανιάχου, προσθέτοντας πως “ασφαλώς πολλά πράγματα έχουν λάβει χώρα στην περιοχή, και προσδίδω μεγάλη σημασία στις σχέσεις μας, ιδιαίτερα αυτή τη χρονική στιγμή”.

“Φυσιολογικά θα συζητήσουμε τις εξελίξεις στην περιοχή και το ζήτημα των σχεδιασμών για το φυσικό αέριο και της προμήθειας φυσικού αερίου, που ενδιαφέρουν τις χώρες μας και άλλους”, σημείωσε.

http://mignatiou.com/2016/07/xekatharisma-protheseon-gia-agogo-anastasiadis-netaniachou-sizitoun-gia-energiaka/

ΚΥΠΕ – Μαρία Κονιώτου – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: