Νέο κόμμα στον χώρο της Κεντρο-αριστεράς: Χάρης Θεοχάρης και Αλέκος Παπαδόπουλος




Ενα νέο κόμμα δημιουργείται στον χώρο της Κεντροαριστεράς, με επικεφαλής τον ανεξάρτητο βουλευτή Χάρη Θεοχάρη, ενώ έχει την υποστήριξη του πρώην υπουργού Αλέκου Παπαδόπουλου.

Η συγκρότηση της νέας πολιτικής κίνησης θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα στις 7.30 το απόγευμα στο Ιδρυμα Κακογιάννη. Την κίνηση στηρίζουν ήδη, συνυπογράφοντας το προσκλητήριό της, 1.500 ενεργοί πολίτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ 50 προσωπικότητες από όλους τους χώρους χαιρετίζουν την πρωτοβουλία για τη δημιουργία της κίνησης.

Ανάμεσά τους η πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και του Ποταμιού Νίκη Φούντα, τα στελέχη της ανανεωτικής Αριστεράς Γιάννης Ρέγκας και Λευτέρης Χαλβατζής, ο πρώην δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Καράβολας, ο καθηγητής του ΑΠΘ Γιάννης Χατζηγώγας κ.ά. «Συγκροτούμε μια αυθεντικά νέα πολιτική κίνηση, με σκοπό την υπεράσπιση της Ελλάδας της δημιουργίας και της παραγωγής» αναφέρεται στο προσκλητήριο της «Δημοκρατικής Ευθύνης», που προγραμματίζει πανελλήνια συνδιάσκεψη το φθινόπωρο για να δοθεί και οργανωτική μορφή στο εγχείρημα.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: