Η Χίλαρι Κλίντον κατέθεσε στο FBI για τα απόρρητα email όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών




Η υποψήφια για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον κατέθεσε στο FBI στο πλαίσιο της έρευνας για τη χρήση του προσωπικού της email κατά τη διάρκεια της θητείας της ως υπουργού Εξωτερικών.

Η κατάθεση της είχε ανακοινωθεί από την Πέμπτη και δεν προκλήθηκε λόγω των αποκαλύψεων για την ενημέρωση εκ μέρους της κ. Κλίντον του γαμπρού της και του συζύγου της, για την κατάσταση στην Ελλάδα. Το FBI ενδιαφέρεται περισσότερο για το θέμα της Βεγγάζης και γενικότερα της Λιβύης, όπου σκοτώθηκαν ο Αμερικανός πρέσβης και τρία μέλη των δυνάμεων ασφαλείας.

Η Χίλαρι Κλίντον «κατέθεσε ιδία βουλήσει χθες για το θέμα που αφορά τα email της όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών», ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός της Νικ Μέριλ, διευκρινίζοντας ότι ήταν πολύ ικανοποιημένη που είχε την ευκαιρία να βοηθήσει το υπουργείο Δικαιοσύνης στην ολοκλήρωση αυτής της έρευνας».

Σύμφωνα με πρόσωπο του περιβάλλοντός της, η κατάθεση διήρκεσε περί τις 3.30 ώρες και πραγματοποιήθηκε στην έδρα του FBI στην Ουάσινγκτον.

http://mignatiou.com/2016/07/o-gampros-tis-chilari-to-stichima-gia-tin-ellada-i-goldman-sachs-ke-i-ithiki-inside-information/

ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP, Ουάσινγκτον, ΗΠΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: