Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης – Helexpo συνδιοργανώνουν συναυλία υπέρ των δοκιμαζόμενων προσφύγων.

Η συναυλία υπέρ των προσφύγων θα δοθεί στις 8 Ιουνίου 2016, στις 9 μ.μ., στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (κτήριο Μ1, Αίθουσα Φίλων Μουσικής).  Tα έσοδά της θα διατεθούν για την ενίσχυση των συνθηκών διαβίωσης στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Στις 8 Ιουνίου δείχνουμε αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν. Στη δεύτερη συνεργασία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης και της MOYSA, θα παρουσιαστούν συμφωνικά έργα των Mozart, Mahler και Chausson, υπό τη διεύθυνση του καταξιωμένου Έλληνα Μαέστρου, Μίλτου Λογιάδη. Σολίστ, η νεαρή βιολονίστα Αναστασία Βαϊνά.

Στο Adagietto του Mahler, θα προβάλλεται παράλληλα το φωτογραφικό πρότζεκτ με τίτλο Borders Kill του σπουδαίου Έλληνα φωτογράφου, Νίκου Πηλού. Το πρότζεκτ πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Γκαίτε Αθήνας και η επιμέλεια της προβολής έγινε σε συνεργασία με το Paradox.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: