‘Εναρξη της διαβούλευσης για το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ από Κυριάκο Μητσοτάκη




«Η σημερινή κυβέρνηση όσο περισσότερο απαξιώνεται, τόσο η κοινωνία θα επιζητά μία αξιόπιστη εναλλακτική λύση και αυτό αυξάνει τις δικές μας ευθύνες για τη διαμόρφωση μίας τελικής πρότασης εξόδου από την κρίση» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαγγέλοντας την έναρξη της δημόσιας διαβούλευσης για το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ μαζί με τον αντιπρόεδρο του κόμματος Κωστή Χατζηδάκη.

«Θα είναι ένα σχέδιο τεκμηριωμένο και ρεαλιστικό που θα εκπλήξει θετικά την ελληνική κοινωνία και τους πιστωτές μας. Η πρόταση αυτή έχει αρχίσει και διαμορφώνεται πάνω στη βασική διάσταση του 2+4 που έχω παρουσιάσει. Ο διοικήτής της Τράπεζας της Ελλάδας συντάσσεται με την ανάγκη η Ελλάδα να μπορέσει να διαπραγματευτεί μικρότερα πρωτογενή πλεονάσματα» επισήμανε, για να προσθέσει ότι επιμέρους τμήματα του προγράμματος έχουν παρουσιαστεί, όπως η πρόταση για το μεταναστευτικό.

O κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στον διάλογο, μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικής διαβούλευσης. Κλείνοντας ανέφερε ότι στόχος είναι να οδηγήσουμε την Ελλάδα στη μετά μνημόνιο εποχή.

Σπ. Γκουτζάνης, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: