Διαμαρτυρία αστυνομικών στα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ: Πρακτικές άλλων εποχών λέει η Κουμουνδούρου




Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, περίπου δέκα αστυνομικοί έκαναν «κατάληψη» στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Λίγα λεπτά πριν από τις 8 π.μ., τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων ανάρτησαν πανό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, διαμαρτυρόμενοι για το νέο ασφαλιστικό, το οποίο θα συζητείται στη Βουλή σήμερα και αύριο, οπότε και αναμένεται να τεθεί προς ψήφιση, όπως αναφέρει ο Φιλελεύθερος.

Με ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου επιτέθηκε στους ένστολους συνδικαλιστές, χαρακτηρίζοντας την ενέργεια ως πρωτοφανή και απαράδεκτη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η παρουσία αστυνομικών σε γραφεία αριστερού κόμματος παραπέμπει σε άλλες εποχές, τις οποίες έχει αφήσει πίσω της η δημοκρατία, ενώ καλεί τις συνδικαλιστικές ομοσπονδίες να καταδικάσουν την κατάληψη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η σημερινή κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ από ένστολους συνδικαλιστές είναι μια απαράδεκτη και πρωτοφανής ενέργεια. Η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων μέσα σε γραφεία αριστερού κόμματος παραπέμπει σε άλλες εποχές που η δημοκρατία έχει αφήσει πίσω της.

» Αναμένουμε από τις συνδικαλιστικές ομοσπονδίες να καταδικάσουν κατηγορηματικά αυτήν την ενέργεια».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: