Και κατά της NASA… η παρέα Ερντογάν:”Τι ξέρουν αυτοί μπροστά στους Τούρκους;”




Έχει τρελαθεί εντελώς η ισλαμιστική παρέα του Ερντογάν στην Τουρκία, υπό την ανοχή βεβαίως-βεβαίως, Αμερικανών και Ευρωπαίων, των Ελλήνων περιλαμβανομένων.

Μόνο έτσι μπορεί να ερμηνευθεί η δήλωση του Τούρκου υπουργού Δασών και Υδάτινων Πόρων Βαϊσέλ Έρογλου, ο οποίος υποστήριξε ότι η Τουρκία κατέχει ανώτερη της NASA τεχνολογία όσον αφορά την πρόβλεψη του καιρού.

Ο Έρογλου σχολίασε την υποτιθέμενη ανικανότητα της διάσημης αμερικανικής υπηρεσίας…στις καιρικές προβλέψεις.
Φυσικά η NASA δεν θα μπορούσε να αποφύγει να απαντήσει. Έτσι ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας Σιν Πότερ απάντησε στον απίστευτο Τούρκο υπουργό ότι η ΝΑSA είναι μια αεροδιαστημική υπηρεσία και…δεν ασχολείται με τις καιρικές προβλέψεις.

«Η NASA δεν διαθέτει μετεωρολογικούς δορυφόρους και δεν κάνει προβλέψεις. Αυτές είναι δουλειά της NOAA», είπε ο εκπρόσωπος.

Ο Τούρκος υπουργός είχε σχολιάσει αρνητικά μελέτη της NASA σχετικά με την ξηρασία στην περιοχή της Αν. Μεσογείου, η οποία έλεγε πως κάτι τέτοιο έχει να συμβεί εδώ και 900 χρόνια.

Για τον πάνσοφο Τούρκο όμως, ο οποίος κατέχει τη φώτιση του Αλλάχ, προφανώς, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Άλλωστε τι να ξέρουν μερικοί «άχρηστοι» Αμερικανοί επιστήμονες της «ανεπαρκούς» NASA, μπροστά στην απόλυτη αλήθεια του τουρκικού έθνους;

Με πληροφορίες από Hurriyet

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: