Η …επική κωλοτούμπα έφερε την “κάθαρση”: Όπως ακριβώς …έσκισε και το Μνημόνιο




Του ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Θυμάστε τι έχει πει ο Υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής εδώ και ένα χρόνο για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου; Θυμάστε τι έλεγε μετ’ επιτάσεως και απολύτου βεβαιότατος μέχρι και την περασμένη εβδομάδα σε κανάλια και ραδιόφωνα;

  • Ότι θα ξηλώσει όλο το σύστημα .Ότι θα παραιτήσει το Δ.Σ της ΕΠΟ. Ότι η κυβέρνηση και ο ίδιος είναι αποφασισμένοι να πάνε μέχρι τέλους για να έρθει η …κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
    Με τις ευλογίες και την προτροπή του πρωθυπουργού του Αλέξη Τσίπρα, ο Υφυπουργός του Σταύρος Κοντονής ακολούθησε κατά γράμμα την πεπατημένη του ηγέτη του.
    Όπως αυτός δεν έκανε ούτε ένα βήμα πίσω και αντί να σκίσει τα μνημόνια, πέρασε θηλιά στο λαιμό το 3ο και χειρότερο μνημόνιο σε ένα λαό που πεινάει, έτσι και αυτός, δεν έκανε ούτε ένα βήμα πίσω.

Ο Σταύρος Κοντονής συνεπαρμένος από τον θρίαμβο των απεσταλμένων της συμμαχίας εξυγίανσης που επί πληρωμή πήραν την ποδοσφαιρική ένωση στο νησί του και έφεραν την αλλαγή, δεν έκανε ούτε ένα βήμα πίσω.

Σημειωτόν ήταν όταν εκτέλεσε ίσως την πιο θεαματική Κωλοτούμπα που έγινε μέχρι σήμερα σε αντιδικία με την FIFA.

Είναι βέβαιο ότι όχι μόνο ο Ινφαντίνο, αλλά και οι συνεργάτες που έστειλε θα γελάνε με την ευκολία που απέφυγαν το Grexit του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ούτε και οι Ίδιοι θα περίμεναν ότι η διαπραγμάτευση της πλάκας που θα έκανε ο Κοντονής θα ήταν τόσο σύντομη για να υποχωρήσει και να αποδεχτεί ότι ακριβώς του επεσήμανε η FIFA στην επιστολή της.

Ποιο Grexit και ποια κάθαρση;

Κοροϊδεύεται με απύθμενο θράσος την κοινή γνώμη και έχετε την εντύπωση ότι σας πιστεύει.

Ας βγει δημόσια αν μπορεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού να πει στον ελληνικό λαό τι ειπώθηκε και τι ζητήθηκε κατά την επίσκεψη Μαρινάκη-Μελισσανίδη στο Μέγαρο Μαξίμου;

-Ας βγει να μας πει ο Σταύρος Κοντονής ,τι έγινε και δεν ενέταξε καν στην …συμφωνία του ,τους κατηγορούμενους για την κάρτα υγείας, και γιατί …ξέχασε την …παραίτηση Γκιρζτίκη;

Θα μπορούσα να παραθέσω πολλά γιατί στον Υφυπουργό αθλητισμού που με βαρύγδουπες μεγαλοστομίες εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να εμφανίζει ως… επιτυχία του την Κωλοτούμπα που έκανε στη … «μάχη» του κατά της διαφθοράς και διαπλοκής στο ποδόσφαιρο.

Είναι βέβαιο ότι όσοι ακούν και διαβάζουν τις δηλώσεις Κοντονή περί κάθαρσης στο χώρο του ποδοσφαίρου θα εξαγριώνονται ακόμη περισσότερο.

Γιατί για μια ακόμη φορά θα αισθάνονται θύματα πολιτικής απάτης, όπως και με το μνημόνιο.

Το τι είχε πει ο Σταύρος Κοντονής δεν χρειάζεται να το επαναλάβουμε.

Τι πήρε από την FIFA και έκανε πίσω ώστε να αποφευχθεί το Grexit και να ξαναρχίσει το κύπελλο Ελλάδος;

-Πήρε αυτό που θα έπρεπε να είχε κάνει η ΕΠΟ εδώ και δυο χρόνια!!!Το αυτονόητο πήρε.

Την εναρμόνιση του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ με αυτόν της FIFA που ισχύει σε όλο τον κόσμο.

Από εκεί και πέρα αν θεώρει ο Κοντονής ότι πέτυχε κάθαρση, η έκανε μια αρχή για την κάθαρση ,η είναι ο μόνος που πήρε …κάτι από όλους που διαπραγματευτήκαν, και υπάρχουν άνθρωποι που βιώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον πιστεύουν, τότε πραγματικά γελάνε και τα …τσιμέντα!!!

Αν ο Σταύρος Κοντονής πιστεύει ότι με την συμφωνία αυτή της πλάκας που έκανε ,και με το που θα φύγουν ,αν φύγουν ,όταν δικαστούν 2 παράγοντες ,2υπαλληλοι και 3 διαιτητές επήλθε η …εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τότε να τον …χειροκροτήσω και εγώ γιατι απευθύνεται σε χαχώλους και έτσι πρέπει να …νοιώσω για να το αποδεχτώ.

-Επέτυχε κάτι στη αλλαγή δομής και λειτουργίας της ΕΠΟ ,της Διατησίας, της εκλογικής διαδικασίας;

-Για τις υποθέσεις, των έργων στη Φλώρινα, στη Ξάνθη, στον Άγιο Κοσμά, για το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, για τις πλάστες φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες, και κυρίως για την καθημερινότητα εφαρμογής του αυτοδιοικήτου με ότι αυτό συνεπάγεται ,έκανε κάτι ,η συμφώνησε κάτι με την FIFA και δεν το πήραμε χαμπάρι;

Για αυτό επισημαίνω ότι ο Υφυπουργός του Τσίπρα έκανε μια τρύπα στο νερό.

Έκανε πίσω και προφανώς για αυτό το λόγο αυτοί που ανησυχούσαν περισσότερο από όλους ήταν η κοινή γνώμη και τα ΜΜΕ και δεν είχαν κανένα άγχος ούτε αυτοί που θα έχαναν 25 εκατομμύρια ,ούτε οι υπόλοιποι που μοιράζονται τα ψιλά.

Δεν έγραψα λέξη ,ούτε για την συνταγματικότητα της απόφαση σου, ούτε αν θα είχε τύχη στο ΣΤΕ, ούτε ,γιατί δεν πήγαν οι δικηγόροι της ΕΠΟ να κάνουν αίτηση για την εκδίκαση ούτε για το κατά πόσο είναι συνταγματικός ο νόμος σου και ειδικά κάποιες Ναπολεόντειες διατάξεις του.

Δεν σου έγραψα λέξη Σταύρο Κοντονή ούτε για το στήσιμο αγώνων που το …εξάλειψες και αυτό όπως έκανες κάθαρση ,ούτε για το πώς αλλάζουν αφεντικά οι ποδοσφαιρικές ενώσεις στα πλαίσια της …εξυγίανσης για το …καλό του ποδοσφαίρου με το ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ βεβαίως ,βεβαίως…

Ρώτα τους συμπατριώτες και ψηφοφόρους σου στη Ζάκυνθο να σου πουν πόσο κοστίζει η αξιοπρέπεια τους και η …δίψα τους για εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Άρα ποιος δουλεύει ποιόν;

Η ΕΠΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΟΝΤΟΝΗ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ…ΚΑΘΑΡΣΗ!!!

Όπως ακριβώς έσκισε στην Ομόνοια και το ,μνημόνιο.

Τόσο πολύ καθάρισε το ποδόσφαιρο.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: