Στο Παρίσι θέλει να γεράσει η Ντάιαν Κρούγκερ




Πόσο υπέροχος είναι ο έρωτας και πόσο υπέροχες είναι οι βόλτες στις όχθες του Σηκουάνα. Η Ντάιαν Κρούγκερ νιώθει  τόσο ερωτευμένη με την Πόλη του Φωτός που, όπως  εξομολογείται στο περιοδικό «Edit» της ιστοσελίδας  «Net a porter», θα ήθελε να γεράσει στο Παρίσι.

Η ηθοποιός, που γεννήθηκε σε μια μικρή πόλη της Γερμανίας, μόλις πέρυσι αγόρασε σπίτι στο Παρίσι, αλλά ο έρωτας έκανε τα δικά του σχέδια και έτσι η  Κρούγκερ μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να είναι μαζί με τον αγαπημένο της Τζόσουα Τζάκσον.

Το δίλημμα της 39χρονης σταρ είναι αν θα παντρευτεί η όχι τον Τζάκσον, τον οποίο πρωτογνωρίσαμε στην Ελλάδα μέσα από την τηλεοπτική σειρά  «Dawson’s Creek».Η μετακόμιση είναι τόσο πρόσφατη, που κάποιες κούτες δεν έχουν ανοιχθεί ακόμα και η Κρούγκερ λέει πως πρέπει να αγοράσει άμεσα «βιβλία και κεριά».

«Το να μετακομίσω στη Νέα Υόρκη ήταν μια μεγάλη δέσμευση. Ήταν για μένα ένα μεγάλο βήμα προς την ενηλικίωση, έδωσα χρόνο από τον χρόνο μου σε έναν άλλο άνθρωπο». Παρόλο που αποκαλεί ‘σπίτι’ της τη Νέα Υόρκη τα όνειρα της αφορούν μια άλλη πόλη. Το Παρίσι που άφησε πίσω.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: