Συναυλία της σολίστ του ακορντεόν Ζ. Τηγανούρια στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος




Επιβάτες και επισκέπτες του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μεθαύριο ένα υπέροχο ταξίδι σε μία παράσταση που θα τους μεταφέρει από το tango της Αργεντινής στις παραδοσιακές μελωδίες της Ελλάδας.

Το Μουσικοδρόμιο της Αθήνας υποδέχεται την Παρασκευή (12.00 έως 13.00) στο επίπεδο αναχωρήσεων-Εμπορικό Κέντρο Αεροδρομίου τη Ζωή Τηγανούρια, σολίστ του ακορντεόν, συνθέτρια με πλήθος εμφανίσεων και διακρίσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η Ζ. Τηγανούρια έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής και της διεθνούς δισκογραφίας, και ήδη μετράει 9 άλμπουμ στην προσωπική της δισκογραφία, με 200 και πλέον συνθέσεις, εκατοντάδες ηχογραφήσεις και μουσικές επενδύσεις σε τηλεοπτικές σειρές και ντοκιμαντέρ.

Συντελεστές της εμφάνισης στο αεροδρόμιο: Ζωή Τηγανούρια: ακορντεόν, Τζένη Σουλκούκη: πιάνο, Γιώργος Πολίτης: μπάσο, Στέλιος Γενεράλης: κρουστά, Σύνολο Εγχόρδων Athenian Rhapsody, Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Ζωή Τηγανούρια.

Το Μουσικοδρόμιο αποτελεί μέρος της δράσης «Fly me to the Moon», που αποτελεί συνεργασία του αερολιμένα και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: