Σεμινάριο μικροχειρουργικής των Εγκεφαλικών Αγγείων από την ΕΝΧΕ




Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Μικροχειρουργικής των Εγκεφαλικών Αγγείων  διοργανώνεται  την επόμενη εβδομάδα από τις 7 – 12 Μαρτίου  στην Αθήνα από την Ελληνική Νευροχειρουργική Εταιρεία (ΕΝΧΕ) και την Νοτιανατολική Ευρωπαϊκή Νευροχειρουργική Εταιρεία ( SeENS) με διεθνή συμμετοχή.

Υπεύθυνος για την διοργάνωση είναι ο διακεκριμένος νευροχειρουργός ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ,  Διευθυντής του Τμήματος Νευροχειρουργικής και Επεμβατικής Νευροακτινολογίας του νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ» και Πρόεδρος της ΕΝΧΕ .

Το Σεμινάριο διοργανώνεται  για μια ακόμη χρονιά στην χώρα μας με την υποστήριξη του νοσοκομείου Υγεία  με διεθνή συμμετοχή τόσο από πλευράς εκπαιδευτών, όσο και από πλευράς εκπαιδευομένων. Στόχος του Σεμιναρίου είναι η παροχή πρακτικής και θεωρητικής εκπαίδευσης στις πλέον σύγχρονες τεχνικές μικροχειρουργικής των αγγείων του εγκεφάλου, σε νέους νευροχειρουργούς, ούτως ώστε να τους καταστήσει ικανούς να αντιμετωπίσουν, στην καθημερινή κλινική τους πρακτική, ασθενείς που πάσχουν από αγγειακές εγκεφαλικές παθήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές  στο www.microvascular-athens.eu

 

 

 

 

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: