Πρωτοβουλία τουριστικών γραφείων για την προβολή του ελληνικού τουρισμού




Την πρωτοβουλία προώθησης του ελληνικού τουρισμού στις αγορές του εξωτερικού, με την κωδική ονομασία “Δώδεκα” παρουσίασε η ομοσπονδία τουριστικών γραφείων “Fedhatta” σε ειδική εκδήλωση.

Η αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, χαιρετίζοντας την πρωτοβουλία, αναγνώρισε ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και εργαλείο για τον ελληνικό τουρισμό, εκφράζοντας την ικανοποίηση της. Στην ομιλία της, αναφέρθηκε στην εξαιρετική συνεργασία με την Ομοσπονδία για το σύνολο των θεμάτων του τουρισμού, στις προσπάθειες του υπουργείου για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, αλλά και στη νέα στρατηγική του υπουργείου, βασισμένη στην εξωστρέφεια και στην ανάπτυξη.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της “Fedhatta” Λύσανδρος Τσιλίδης, ζήτησε τη συστράτευση όλων των δυνάμεων, δηλώνοντας ότι «στον τουρισμό δεν χωράει αντιπαράθεση, υπάρχει μόνο μια λέξη, η σύνθεση» και ανακοίνωσε ότι «το “Δώδεκα” θα αποτελέσει αφορμή για τον εμπλουτισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου μέσω διεθνών roadshows που θα οργανώσει η Ομοσπονδία, με στόχο και την προβολή και ανάδειξη λιγότερο γνωστών τουριστικών προορισμών».

Η υπεύθυνη του Τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας βουλευτής Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή, επεσήμανε την αρτιότητα και πληρότητα του “Δώδεκα”, θεωρώντας ότι θα συμβάλλει ενεργά στην τουριστική ανάπτυξη της Ελλάδας.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: