Ο Βαρουφάκης στο Πανεπιστήμιο Georgetown τη Μεγάλη Πέμπτη: Θα “σταυρώσει” τον Αλέξη;




Εγραφα τις προάλλες, ότι για τον Γιάννη Βαρουφάκη η Μεγάλη Παρασκευή και ο Επιτάφιος (στο Σικάγο) δεν σημαίνουν τίποτα… Ως γνωστόν επέλεξε τη Μεγάλη Παρασκευή 29 Απριλίου 2016 για να μιλήσει για την ελληνική οικονομία μετά από πρόσκληση του γνωστού οργανισμού Chicago Council on Global Affairs.

ΕΔΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΊΕΥΜΑ:
http://mignatiou.com/2016/03/gia-ton-giani-varoufaki-i-megali-paraskevi-ke-o-epitafios-sto-sikago-den-simenoun-tipota/

Το Πανεπιστήμιο Georgetown της Ουάσιγκτον, ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών θα μιλήσει στο Jack Morton Auditorium, τη Μεγάλη Πέμπτη 28 Απριλίου, στις 7 το βράδυ.

Και ενώ στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας, ένα μίλι παρακάτω, οι πιστοί θα θρηνούν τη Σταύρωση του Χριστού, ο Γιάννης Βαρουφάκης θα “σταυρώνει” τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για την παρούσα κατάσταση, καθώς όπως διακινεί έπραξε ότι του ζήτησε η Καγκελάριος Αγγελα Μέρκελ και υπαγόρευσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Το Πανεπιστήμιο ανακοίνωσε ότι όσοι θέλουν να ακούσουν τις “σοφίες” του κ. Βαρουφάκη πρέπει να πληρώσουν εισιτήριο, που τιμάται από 10 μέχρι 35 δολάρια. Πως θα πληρωθούν τα έξοδα της παράστασης άλλωστε…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: