“Έφοδος” της ΛΑΕ στο ξενοδοχείο που διεξάγεται η διαπραγμάτευση με κουαρτέτο




Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στελέχη και μέλη της Λαϊκής Ενότητας, παρουσία του επικεφαλής της Π. Λαφαζάνη, έξω από το ξενοδοχείο ΧΙΛΤΟΝ, στην Αθήνα, όπου διεξάγονται οι συζητήσεις ανάμεσα στους αρμόδιους υπουργούς και τους εκπροσώπους του κουαρτέτου. «Quartet Go Home – Κάτω η μνημονιακή κυβέρνηση», έγραφε το κεντρικό πανό.

Οι συγκεντρωμένοι προχώρησαν σε κατάληψη της κεντρικής εισόδου του ξενοδοχείου και φώναξαν συνθήματα, μεταξύ των οποίων κυριάρχησαν τα «Μια νύχτα μαγική σαν την Αργεντινή να δούμε στο ελικόπτερο ποιος θα πρωτομπεί», «Κατρούγκαλος και Τσίπρας έκαναν συμφωνία να σώσουν τις τράπεζες, να κλείσουν τα ταμεία» και «τα ισοδύναμα τους είναι μια απάτη, όχι άλλα βάρη στων εργατών την πλάτη».

«Το μήνυμα της σημερινής κατάληψης της εισόδου στο Χίλτον είναι απλό: Να φύγει αμέσως από την Ελλάδα η τροϊκανή χούντα, να συντριβεί και να πέσει η κυβέρνηση των μνημονιακών υπαλλήλων και μαζί της όλο το μνημονιακό πολιτικό μπλοκ. Η Ελλάδα χρειάζεται μια μεγάλη ριζοσπαστική ανατροπή και μια νέα δημοκρατική αντιμνημονιακή πορεία», τόνισε ο Παν. Λαφαζάνης σε δηλώσεις του, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας.

Όπως, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΛΑΕ, λόγω της αιφνιδιαστικής κινητοποίησης, οι αρμόδιοι υπουργοί και οι εκπρόσωποι του «κουαρτέτου» αναγκάστηκαν να μπουν στο ξενοδοχείο από το γκαράζ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: