Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Γκάρνερ, και μαζί και χώρια




Έχουν περάσει περισσότεροι από οκτώ μήνες από τη στιγμή που η Τζένιφερ Γκάρνερ και ο Μπεν Άφλεκ ανακοίνωσαν ότι έχουν πάρει τη «δύσκολη απόφαση για να χωρίσουν», μετά από δέκα χρόνια έγγαμου βίου.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν καταθέσει στο δικαστήριο του Λος Άντζελες, όπου είναι η μόνιμη κατοικία τους, αίτηση διαζυγίου και παρόλο που έχουν ανακοινώσει το χωρισμό τους, όλο αυτό το διάστημα πολύ συχνά έχουν εντοπιστεί να κάνουν οικογενειακές βόλτες μαζί με τα παιδιά τους, την 10χρονη Βάιολετ, την 7χρονη Σεραφίνα και τον 4χρονο Σάμουελ. Επιπλέον, όλη η οικογένεια εξακολουθεί να ζει μαζί στο ίδιο σπίτι.

«Θα συνεχίσουν να ζουν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι και δεν σχεδιάζουν να αλλάξει αυτό το καθεστώς», δήλωσε ανώνυμη πηγή που επικαλείται το E! News.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο καθώς, όπως ισχυρίζεται η ίδια πηγή, ένα μεγάλο μέρος της αναστάτωσης που είχε προκαλέσει η ανακοίνωση του χωρισμού έχει ηρεμήσει και έχουν εξοικειωθεί με τη νέα τους ζωή. «Μπορεί να είναι χωρισμένοι, αλλά ταυτόχρονα είναι μαζί με διαφορετικούς τρόπους. Συνεχίζουν να έχουν την οικογένεια τους ως πρώτη τους προτεραιότητα», τόνισε η πηγή.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: