ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας (Α), και ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης (Κ). ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Τσίπρας: Ανοησίες Βαρουφάκη, δεν δέχομαι μύγα στο σπαθί μου επί του ηθικού πεδίου

Για ανοησίες του Γιάνη Βαρουφάκη έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Οικονομικών αναφορικά με το δημοψήφισμα και την μετέπειτα συμφωνία της κυβέρνησης.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι δέχεται την πολιτική κριτική, όμως πρόσθεσε «δεν δέχομαι μύγα στο σπαθί μου επί του ηθικού πεδίου», δεν δέχομαι λάσπη. Να τελειώνει η πλάκα ότι έκανα το «όχι» του δημοψηφίσματος «ναι» υπογράμμισε.

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση ο κ. Τσίπρας είπε ότι η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να κατατεθούν εντός του Μαρτίου, ίσως και μαζί με το ασφαλιστικό, το αναπτυξιακό νομοσχέδιο, το νομοσχέδιο για τα αδήλωτα εισοδήματα εξωτερικού, το λαθρεμπόριο καυσίμων.

Ο πρώην υπουργός είχε δηλώσει ότι το Μαξίμου ήθελε στο δημοψήφισμα να κερδίσει με μικρή πλειοψηφία το «ναι» ώστε να κάνει πιο εύκολα τη στροφή. Στο σημείο εκείνο ήταν που ο πρωθυπουργός άστραψε και βρόντηξε.

Ερωτώμενος αν έκανε λάθος στην επιλογή του κ. Βαρουφάκη, παραδέχθηκε ότι έγιναν λάθη αλλά αυτό θα αποδειχθεί από τον ιστορικό του μέλλοντος.

Be the first to comment on "Τσίπρας: Ανοησίες Βαρουφάκη, δεν δέχομαι μύγα στο σπαθί μου επί του ηθικού πεδίου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*