Το χρίσμα της κομψότητας έλαβε ο Ντόναλντ Τραμπ




Στις προκριματικές εκλογές της κομψότητας κέρδισε ο δισεκατομμυριούχος της αγοράς ακινήτων με τη διαβόητη φράντζα: Ο Ντόλλντ Τραμπ, ο οποίος ήρθε δεύτερος στις προκριματικές εκλογές της Αϊόβα, με αποτέλεσμα να …προσγειωθεί στην πραγματικότητα.

Η εκλογική σεζόν, που θα κλείσει τον Νοέμβριο, άνοιξε προχθες στις ΗΠΑ με τα caucuses (συνελεύσεις πολιτών) στην Αϊόβα των απέραντων καλλιεργειών καλαμποκιού. Ο μεγιστάνας με ροπή στον λαϊκισμό, όπως τον κατηγορούν οι αντίπαλοι του, Ντόναλντ  Τραμπ τερμάτισε πρώτος στην κούρσα της κομψότητας.

Η Global Language Monitor, μια εταιρία με έδρα το Τέξας που παρακολουθεί online τη συχνότητα χρήσης των λέξεων, έδωσε στη δημοσιότητα έρευνα  που αφορά τη σχέση που έχει η μόδα με τους  υποψήφιους για το προεδρικό χρίσμα στις ΗΠΑ αλλά και πώς επηρεάζει η μόδα την προεκλογική κούρσα που τερματίζει στις 8 Νοεμβρίου.

Αυτή η μελέτη, κατατάσσει τους υποψηφίους ανάλογα με το αν προτιμούν τα ετοιματζίδικα, αν αγοράζουν ρούχα σχεδιαστών και την απήχηση του συνολικού τους στιλ.  Και τελικά ποιος  συγκέντρωσε τα μεγαλύτερα ποσοστά; Ποιος ήταν ο πιο αεράτος, ο πιο μοδάτος, ο πιο στιλάτος;  Ο Ντόναλντ Τραμπ με μεγάλη διαφορά. Συγκέντρωσε στην συνολική  αποτίμηση του στιλ 19,03 έναντι του ισχνού 9,03 του αντίπάλου του, Τεντ Κρουζ.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: