Θρήνος στο διαδίκτυο: Συντετριμμένοι οι συνάδελφοι του Παντελή για τον άδικο χαμό του




Κατακλύστηκαν από μηνύματα τα κοινωνικά δίκτυα στην είδηση του θανάτου του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Ο 33χρονος βρήκε τραγικό θάνατο λίγο μετά τις 8:00 το πρωί της Πέμπτης οδηγώντας το τζιπ του στη γέφυρα που συνδέει το πάρκινγκ του παλιού ανατολικού αεροδρομίου με τη συμβολή της Βουλιαγμένης με την Ιασωνίδου στο Ελληνικό.

“Έφυγε σήμερα ένα νέο παιδί μ’ ένα τρόπο άδικο, φρικτό και τραγικό. Ένα παιδί εντελώς αυτοδημιούργητο, που στηρίχθηκε μόνο στις δικές του δυνάμεις και στον κόσμο. Συμπαραστέκομαι στην οδύνη των αγαπημένων του”, έγραψε στο facebook o Γιώργος Νταλάρας.

“Είναι κρίμα να χάνονται νέοι άνθρωποι στην άσφαλτο. Κουρσάρος ονείρων δεν μπορείς να γίνεις, απλά πρέπει να κυνηγάς το όνειρο σαν κουρσάρος. Στην άσφαλτο κουρσάρος με καράβι τη μοτοσικλέτα, παντιέρα το μπουφάν το πλαστικό”, έγραψε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Συντετριμμένος ο Αντώνης Ρέμος, στενός φίλος του Παντελή Παντελίδη, ανέβασε μια φωτογραφία σε μαύρο φόντο στο λογαριασμό του στο Instagram.

“Μόνιμη παρέα μας στην Εθνική Ομάδα στο δωμάτιο, στο πούλμαν, στα αποδυτήρια. Συλληπητήρια και κουράγιο στην οικογένειά του” έγραψε στο Twitter ο ποδοσφαιριστής Κώστας Κατσουράνης.

Αύριο ο τραγουδιστής θα έκανε πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο στις Τζιτζιφιές μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη. Τόσο η γνωστή τραγουδίστρια όσο και οι επιχειρηματίες του κέντρου όπου θα εμφανιζόταν αντικατέστησαν στα προσωπικά τους προφίλ στο facebook την αφίσα του σχήματος με μαύρο φόντο και ακύρωσαν τις εμφανίσεις. Σήμερα Πέμπτη, μάλιστα, σε ένδειξη πένθους, τα νυχτερινά κέντρα θα παραμείνουν κλειστά.

Στο σημείο του δυστυχήματος, νεαροί θαυμαστές και θαυμάστριες του Παντελή Παντελίδη άφηναν λίγα λουλούδια, ενώ η φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αντικαταστάθηκε με μια σε ασπρόμαυρο φόντο.

Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στην Αθήνα, ήταν αυτοδίδακτος, ενώ άφησε μια υποσχόμενη καριέρα στρατιωτικού εξαιτίας ενός άτυχου έρωτα και ξεκίνησε να ανεβάζει στο διαδίκτυο ερωτικά λαϊκά τραγούδια που έγραφε και ερμήνευε ο ίδιος, με την κιθάρα του.

Η επιτυχία του υπήρξε πρωτοφανής για Έλληνα τραγουδιστή, αφού μέσα σε ελάχιστους μήνες από έγινε πρώτο όνομα ένα από τα μεγαλύτερα νυκτερινά κέντρα της Αθήνας, με χιλιάδες δίσκους και θαυμαστές να τον ακολουθούν πιστά σε κάθε του βήμα.

http://mignatiou.com/2016/02/nekros-se-trocheo-o-tragoudistis-pantelis-pantelidis/

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: