Στην πρώτη τετράδα ο Πανιώνιος, «βλέπει» τώρα τα play off




Μεγάλες στιγμές ζουν οι φίλοι του Πανιωνίου. Ο «Ιστορικός» νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη και βρίσκεται μαζί με τον ΠΑΟΚ στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Super League μετά από 21 αγωνιστικές.

Τα γκολ πέτυχαν ο Ανσαριφάρντ στο 64΄ και ο Καραμάνος στο 70΄. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 52΄ λόγω αποβολής του Ρουσκουγέδα.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη συνεχίζει να εκπλήσσει και πλέον στοχεύει ξεκάθαρα στην πεντάδα, ενώ διεκδικεί και πρόκριση στους ημιτελικούς κυπέλλου. Στην αντίπερα όχθη, η αττική… τραγωδία συνεχίζεται για τον Παναιτωλικό, καθώς σε 32 επισκέψεις της σε Αθήνα και Πειραιά η ομάδα του Αγρινίου έχει 26 ήττες και 5 ισοπαλίες!

Το ματς κρίθηκε στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου άλλαξαν οι ισορροπίες, καθώς ο Σεμπάστιαν Ρουσκουγέδα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έριξε στον αγωνιστικό χώρο τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 60ό λεπτό και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ιρανός επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με υπέροχο πλασέ. Οι «κυανέρυθροι» κλείδωσαν τη νίκη στο 70′ με όμορφη κεφαλιά του Τάσου Καραμάνου, μετά από  σέντρα του Χρήστου Τασουλή.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος: Διούδης, Βλάχος, Κόρμπος, Οικονόμου, Τασουλής, Τζανδάρης, Σιώπης, Μασούρας (80′ Χαλκιαδάκης), Μπαργκάν (60′ Ανσαριφάρντ), Μπακασέτας (84′ Καθάριος), Καραμάνος.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Κέβιν, Πάουλο, Κλέσιο (66′ Κουτρομάνος), Ρουσκουγέδα, Ουαρντά, Κάπελ (81′ Μουνιός), Μαρκόφσκι (76′ Βασιλείου).

– See more at: http://www.matrix24.gr/2016/02/olo-ke-psilotera-o-panionios/#sthash.7ZWAdpVV.dpuf

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: