Σίλβα: «Θέλουμε τη νίκη από το πρώτο παιχνίδι με την Άντερλεχτ»




Με αποκλειστικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί στο «Κονστάντ Βάντεν Στοκ» ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άντερλεχτ, όπως παραδέχθηκε ο Μάρκο Σίλβα στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν παίζει κάποιο ρόλο το γεγονός ότι πριν από 3 χρόνια ο Ολυμπιακός είχε περάσει θριαμβευτικά από το ίδιο γήπεδο στο πλαίσιο του Champions League (3-0), ο Σίλβα επισήμανε: «Αν μιλούσαμε για ένα παιχνίδι που είχε γίνει πριν από 2-3 εβδομάδες, θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε. Για ένα παιχνίδι, όμως, που έγινε πριν από 3 χρόνια δεν μπορεί να μας επηρεάσει καθόλου το τι συνέβη τότε. Τότε ήταν το Champions League, εκεί η ομάδα ήθελε βαθμούς, ενώ έχουμε νοκ-άουτ αγώνες. Αυτό που θέλουμε είναι η πρόκριση. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, αλλά θέλουμε τη νίκη για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την πρόκριση στο γήπεδο μας».

Επίσης ο Πορτογάλος προπονητής απάντησε στο αν ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ο προπονητής της Άντερλεχτ μπορεί να το λέει για να βγάλει το βάρος από τους παίκτες του. Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε ένα καλό ματς, αλλά πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Εκεί πρέπει να δείξουμε την αξία μας και την ποιότητα μας και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Το γεγονός ότι η Άντερλεχτ είναι αήττητη στο γήπεδό της αποδεικνύει το πόσο καλή ομάδα είναι».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: