Σφοδρή επίθεση Ομπάμα σε Τραμπ και άμεση αντεπίθεση…




Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα στον υποψήφιο για το χρίσμα των ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τράμπ.

Ο Ομπάμα είπε ότι ο Ντόναλντ Τράμπ δεν θα γίνει πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών για έναν απλό λόγο: Επειδή οι πολίτες ξέρουν καλά ότι το να γίνεις πρόεδρος απαιτεί δουλειά, δεν είναι σαν να είσαι παρουσιαστής αναφέρει το Mega.

“Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο κ. Τραμπ δεν θα γίνει πρόεδρος διότι έχω εμπιστοσύνη στον αμερικανικό λαό που γνωρίζει ότι η δουλειά του προέδρου είναι σοβαρή. Δεν είναι παρουσίαση τηλεοπτικής εκπομπής ή ριάλιτι σόου. Δεν είναι διαφήμιση ή μάρκετινγκ”, υπογράμμισε.

Η απάντηση από τον μεγιστάνα ήρθε αμέσως, με τον ίδιο να ανταποδίδει τα πυρά λέγοντας ότι είναι τυχερός ο Ομπάμα που δεν ήταν εκείνος υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές γιατί θα είχε χάσει. “Αυτός ο άνθρωπος κάνει πολύ κακή δουλειά. Μας πήγε πολύ πίσω. Και τα λόγια του είναι κομπλιμέντο για μένα αν θέλετε να ξέρετε. Είπα ότι ήταν τυχερός που δεν έβαλα υποψηφιότητα την τελευταία φορά αντί το Ρόμνεϊ διότι θα ήταν πρόεδρος για μόνο μια θητεία”, είπε ο Τραμπ.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: