Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς σήμερα




Οδύσσεια περιμένει όλους εκείνους που θα τολμήσουν να κυκλοφορήσουν σήμερα στην πρωτεύουσα καθώς από την 24ωρη απεργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα παραλύουν οι συγκοινωνίες.

Σήμερα και για όλη τη μέρα θα παραμείνουν στα αμαξοστάσια τα τρόλεϊ, τα τρένα, οι συρμοί του προαστιακού, ενώ δεν θα κυκλοφορήσουν ούτε τα ταξί, αναφέρει το Mega.

Τα λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 9:00 το βράδυ, ωστόσο θα αρχίσουν να αποσύρονται προς τα αμαξοστάσια από τις 8:00 μμ/ Τα μέσα σταθερής τροχιάς, δηλαδή ηλεκτρικός σιδηρόδρομος (ΗΣΑΠ), Μετρό και Τραμ θα λειτουργήσουν μόνο από τις 10:00 το πρωί έως τις 15:00 μετά το μεσημέρι.

“Γολγοθάς” και στη Θεσσαλονίκη όπου οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ πραγματοποιούν 24ωρη απεργία, ενώ τα δρομολόγια θα γίνονται μόνο με προσωπικό ασφαλείας. Το πρώτο δρομολόγιο θα γίνει στις 04:45 το ξημέρωμα και το τελευταίο στις 23:00.

Τετράωρη στάση εργασίας πραγματοποιούν τα μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων Τηλεπικοινωνιακών Υπαλλήλων ΥΠΑ με αποτέλεσμα να έχουν ήδη ακυρωθεί 66 πτήσεις της Olympic Air.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: