Παρουσία Μαρινάκη και Μώραλη το μνημόσυνο για τα 21 θύματα της Θύρας 7

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΕ-ΜΠΕ
Παρουσία του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, σύσσωμης της οικογένειας του Ολυμπιακού, χιλιάδων οπαδών του πειραϊκού συγκροτήματος, τελέστηκε χθες το μεσημέρι στο «Γ. Καραϊσκάκης» το μνημόσυνο για τα 21 θύματα της Θύρας 7.

Παρών ήταν ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός προεξάρχοντος του προέδρου του, Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ ήταν σύσσωμο τόσο το ποδοσφαιρικό τμήμα (προπονητής, παίκτες, συνεργάτες κτλ) όσο και η διοίκηση.

Εκεί ήταν και ο μπασκετικός Ολυμπιακός με πρώτα τα αδέλφια Αγγελόπουλοι, τα μέλη του τμήματος αλλά και διοικητικά στελέχη. Παρών ήταν και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, αλλά και αθλητές και προπονητές από τα ναυταθλητικά και «υγρά» σπορ, τις πολεμικές τέχνες αλλά και τις ακαδημίες αφού οι ομάδες βόλεϊ και πόλο είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Εκπροσώπηση υπήρξε και από τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ παρότι επίσης υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ε

κεί ήταν και 20 ποδοσφαιρικές σχολές του Ολυμπιακού απ΄ όλη την Αττική αλλά και αυτή της Θεσσαλονίκης. Σύσσωμη ήταν και η ομάδα ποδοσφαίρου των Νέων και φυσικά μέλη των 21 οικογενειών που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους και φυσικά χιλιάδες κόσμου κάθε φύλου και ηλικίας.

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required