Μυστικά ομορφιάς της Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς




Για την καριέρα της, τα ζητήματα διαφορετικότητας στο Χόλιγουντ, αλλά και για τα «κόλπα» ομορφιάς που χρησιμοποιεί απάντησε η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, σε ερωτήσεις θαυμαστών της με αφορμή την προώθηση της νέας της ταινίας «Dad’s Army». 

Η 46χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι πρόσφατα έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί το λάδι Αργκάν έτσι ώστε να αντιμετωπίσει την ξηρότητα του δέρματος.

«Μόλις έφτασα από ένα ταξίδι μου στη Νέα Υόρκη και η ζέστη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στέγνωσε το δέρμα μου και το έκανε τραγανό σαν μπισκότο βρόμης. Έτσι έχω χρησιμοποιήσει λίγο λάδι Αργκάν, απλά για να ενυδατωθεί το δέρμα μου και να έχει “τροφή” για το βράδυ, ώστε την άλλη μέρα να ξυπνήσω ενυδατωμένη», εκμυστηρεύτηκε η Κάρθιν.

Το λάδι Αργκάν είδε τις πωλήσεις του να ενισχύονται το 2014 από τη στιγμή που η Κιμ Καρντάσιαν «αποκάλυψε» ότι είναι φανατική οπαδός του συγκεκριμένου Μαροκινού προϊόντος.

Εκείνη την εποχή, μάλιστα η κυβέρνηση του Μαρόκου αποφάσισε να αυξήσει την παραγωγή του λαδιού Αργκάν από 4.000 τόνους σε 10.000 τόνους ημερησίως, προχωρώντας στην αναγέννηση του δάσους Αργκάν.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: