Λάμψη και γοητεία στα μουσικά βραβεία Γκράμι




Λαμπερές, αψεγάδιαστες επιδερμίδες, σμόκι μακιγιάζ, επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα και αναφορές στο στιλ του Μπόουι, ήταν η αστραφτερή πλευρά της 58ης τελετής απονομής των μουσικών βραβείων Γκράμι.

Η Τέιλορ Σουίφτ δεν κέρδισε μόνο τον τίτλο του άλμπουμ της χρονιάς, με το «1989»,  έκλεψε βλέμματα και «κλικ» με το ολοκαίνουριο καρέ της και το μίνιμαλ ανσάμπλ.

“Σικίσιμες” παρουσίες με τη Ζεντάγια, αλλά και την Λέιντι Γκάγκα να εμφανίζονται με  παλαιότερα χτενίσματα του Ντέιβιντ Μπόουι -η Γκάγκα ερμήνευσε θρυλικές επιτυχίες του – την Τέιλορ Σουίφτ με το χαρακτηριστικό κόκκινο κραγιόν της και το σύνολο της σε πολύ ζεστά, πλακάτα χρώματα και τη Μπιγιονσέ με τις καμπύλες της… H πλημμυρισμένη από μουσική βραδιά συνοδευόταν από ξεχωριστά beauty looks και τα είχε όλα.

Η Σελίνα Γκόμεζ ιδιαίτερα σέξι παρουσία, έκανε είσοδο ως άλλη Μπιάνκα Τζάγκερ την εποχή του Στούντιο ’54. Το λουκ της από τη κορυφή ως τα νύχια παρέπεμπε στη δεκαετία του ’70. Απαλές βαγκ στα μαλλιά, τολμηρά κοψίματα και πολλή παγιέτα.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: