Καραλής: «Σε κάθε αγώνα θέλω να δίνω το 100%»




Ένας 16χρονος κατάφερε να κάνει την υπέρβαση -κυριολεκτικά και μεταφορικά- αφού με το άλμα του υπερέβη τα 5.53μ. πετυχαίνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ παίδων στο επί κοντώ και ταυτόχρονα «υπερέβη» και τις δυσκολίες που η χώρα μας περνά και που έχουν αντίκτυπο και στον Αθλητισμό φυσικά.

Μια υπέρβαση επίπονη, που την πετυχαίνει χάρη στη δουλειά του, την γεμάτη με θυσίες προσπάθειά του και φυσικά την αγάπη του γι’ αυτό που κάνει. Κύριος πρεσβευτής μιας γενιάς, που δείχνει πως η Ελλάδα μπορεί να αντιστέκεται στο «πνεύμα των ημερών» και να επιμένει!

Ο Εμμανουήλ Καραλής με την αποκλειστική του συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μιλάει για την επιτυχία του, για τις προσδοκίες του, για τις καθημερινές στιγμές και το σχολείο, για τα όνειρά του, για το πρότυπό του τον Σεργκέι Μπούμπκα, για την κιθάρα του, τα μπλουζ και την τζαζ, για τους γονείς του και για τη δίδυμη αδελφή του, που είναι η μεγάλη του αδυναμία. Και μιλάει ακόμη για μεγάλα άλματα που έχει μπροστά του και τα αντιμετωπίζει σαν πρόκληση, αποφασισμένος σε κάθε αγώνα να δίνει το μάξιμουμ του εαυτού του.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: