Φήμες για διακοπή του πρωταθλήματος στην Ελλάδα έπειτα από νέα επεισόδια




Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ατρομήτου και της ΑΕΚ στην Ελλάδα, με τραυματισμό και συλλήψεις, θέτει επι τάπητος, σύμφωνα με πληροφορίες ακόμα και το ενδεχόμενο διακοπής του ποδοσφαρικού πρωταθλήματος.

Κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός Πειραιώς ήταν ο μεγάλος νικητής της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Σε ένα «άνοστο»ντέρμπι επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ και αποσπάσθηκε κατά 19 βαθμούς (!) της ΑΕΚ, που μετά από ένα σερί εννέα νικών, προσγειώθηκε ανώμαλα στο Περιστέρι χάνοντας 1-0 από τον Ατρόμητο του τέως προπονητή της Τραϊανού Δέλλα.

Στο παιγνίδι αυτό σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια, λίγο πριν από την λήξη του, όταν οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν σώμα με σώμα. Η αστυνομία επενέβη και προέβη σε τρεις συλλήψεις. Κατά την διάρκεια των συμπλοκών ένα οπαδός του Ατρομήτου τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Kick Off» του ΣΚΑΪ, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής σκέφτεται τη διακοπή του πρωταθλήματος, μετά και τα όσα έγιναν στο Περιστέρι, από τα οποία είναι πιθανόν να προκύψει τιμωρία για την ΑΕΚ. Από το περιβάλλον του κ. Κοντονή προκύπτει ότι δεν υπάρχει κάποια σκέψη ξεκάθαρη προς το παρόν. Από σήμερα θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα και θα δει πως θα κινηθεί, χωρίς φυσικά να αποκλείεται τίποτα.

Το Σάββατο ο ενισχυμένος μετεγγραφικά Παναθηναϊκός προσέθεσε μια ακόμη αποκαρδιωτική εμφάνιση στο παθητικό του, χάνοντας στην «Λεωφόρο» από την Ξάνθη με 1-0. Για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος του Γιάννης Αλαφούζος απέδωσε την ήττα της ομάδας του στην «εγκληματική οργάνωση» και ξεσπάθωσε κατά του διαιτητή Μάνταλου, ο οποίος τον σημείωσε στο φύλλο αγώνα και έτσι απειλείται με τιμωρία.

ΚΥΠΕ – Χρήστος Μιχαηλίδης – Ελλάδα-ΑΘΗΝΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: