Δεκτή η παραίτηση Σγουρίδη, από Τσίπρα: “Στηρίζω την κυβέρνηση”, λέει ο πρώην υπουργός




Δεκτή έγινε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η παραίτηση του Παναγιώτη Σγουρίδη από τη θέση του υφυπουργού Μεταφορών.

Ο κ. Σγουρίδης είχε θέσει την παραίτησή του στη διάθεση του Πρωθυπουργού από την προηγούμενη εβδομάδα μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη δήλωσή του ότι ο Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους ψηφοφόρους του όπως οι προκάτοχοί του, αναφέρει το Mega.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τη θέση θα λάβει εκ νέου στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με επικρατέστερο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, πρόσωπο τη Μαρίνα Χρυσοβερώνη.

Π. Σγουρίδης: Στηρίζω την κυβέρνηση

Σε δήλωσή του ο κ. Σγουρίδης ευχαριστεί τόσο τον Πρωθυπουργό όσο και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν στο πρόσωπό του, τοποθετώντας τον στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, τονίζοντας ότι τίμησε την επιλογή τους “καταθέτοντας καρδιά, ψυχή και έργο”.

Δηλώνει ακόμη ότι συνεχίζει και στηρίζει την κυβέρνηση γιατί πιστεύει “πως είναι η μόνη ελπίδα του λαού για την έξοδο της χώρας από την ηθική και οικονομική κρίση που την μαστίζει” και “την παραγωγική ανασυγκρότηση της Ελλάδας”.

“Για να μην γίνω εμπόδιο σ’ αυτή την ελπίδα, μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε, έθεσα την παραίτησή μου στη διάθεση του Πρωθυπουργού και τον ευχαριστώ που την έκανε δεκτή”, καταλήγει.

http://mignatiou.com/2016/02/o-tsipras-paraplanise-tous-agrotes-lei-o-ipourgos-tis-kivernisis-p-sgouridis/

http://mignatiou.com/2016/02/den-ennoousa-oti-o-prothipourgos-paraplanise-ton-elliniko-lao-diloni-tora-o-sgouridis/

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: