Αστυνομία και Εθνική Φρουρά διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα για ληστεία τυφεκίου από φυλάκιο




Έχει ληφθεί κατάθεση από τον στρατιώτη, το περιεχόμενο της οποίας διερευνάται, είπε σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου Ανδρέας Αγγελίδης σε δηλώσεις του στο Αρχηγείο Αστυνομίας, σε σχέση με την υπόθεση ληστείας τυφεκίου από την Εθνική Φρουρά.

Συγκεκριμένα, όπως σημείωσε ο κ. Αγγελίδης, σήμερα το πρωί γύρω στις 2.10, δύο άγνωστοι οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους επιτέθηκαν σε σκοπό φυλακίου της Εθνικής Φρουράς στην περιοχή Λευκωσίας και του αφαίρεσαν τον ατομικό του τυφέκιο.

Ανέφερε ότι την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία σε συνεργασία με την Εθνική Φρουρά, σημειώνοντας ωστόσο ότι “είμαστε σε αρχικό στάδιο των ερευνών”.

Αμέσως μετά την καταγγελία, είπε ο κ. Αγγελίδης, επισκέφθηκαν το συγκεκριμένο χώρο μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, του ΤΑΕ Λευκωσίας καθώς και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας. Επί τόπου μετέβησαν και μέλη άλλων Υπηρεσιών και μέλη της Εθνικής Φρουράς όπου έγιναν διάφορες εξετάσεις.

Από πλευράς Αστυνομίας, σημείωσε, οι οποιεσδήποτε πληροφορίες αξιολογούνται με βάση την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία.

Ερωτηθείς για την κατάθεση του στρατιώτη, ο κ. Αγγελίδης είπε πως “έχει αναφέρει ότι δέχθηκε επίθεση από δύο πρόσωπα”.

Θα εξεταστεί, σημείωσε, από ιατροδικαστή και θα ακολουθήσουν όλες οι εξετάσεις που προβλέπονται όταν υπάρχει τέτοια καταγγελία.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: