Ανώμαλη προσγείωση της ΑΕΚ στο Περιστέρι




Στο Περιστέρι διεκόπη το νικηφόρο σερί των εννέα αγώνων για την ΑΕΚ, καθώς ο Ατρόμητος την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα για το 2016.

Με σκόρερ τον 36χρονο Μπρίτο στο 53΄ η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που την απαλλάσσουν από το άγχος του υποβιβασμού. Η ΑΕΚ που παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά από 21 αγωνιστικές στην Super League, πραγματοποίησε αναμφισβήτητα τη χειρότερη εμφάνισή από τότε που ανέλαβε ο Γκουστάβο Πογέτ.

Ήταν η πρώτη νίκη του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα με γκολ του Κορακάκη στο 59, αλλά και η πρώτη ήττα για τους “ερυθρόλευκους” που βάζει φωτιά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η εμφάνιση των παικτών του Σόλιντ ήταν απογοητευτική, αφού εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων δεν κατάφεραν να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Μιχαηλίδη.

Αντίθετα, οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου ήταν διαβασμένοι, έκλεισαν τους χώρους και μπλόκαραν τα ατού του Ολυμπιακού.

Μέτριο σε θέαμα ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να ελέγχει το παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να είναι απειλητικός για την εστία του Μιχαηλίδη. Ο Ατρόμητος από τη πλευρά του έριξε το βάρος στην αμυντική του λειτουργία και κατάφερε να μην δώσει χώρο στον Ολυμπιακό.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε μετά το 60, οπότε και ο Ατρόμητος πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Ολυμπιακός άρχισε να πιέζει για να φτάσει στην ισοφάριση και παρά λίγο να τα καταφέρει στο 62, όταν το σουτ του Καστίγιο απέκρουσε με τα πόδια ο Μιχαηλίδης. Στο επόμενο λεπτό οι παίκτες του Σόλιντ έφτασαν πάλι μια ανάσα από την ισοφάριση, όταν το σουτ του Μάριτς κατέληξε λίγο άουτ.

Όσο και αν πίεζε, όμως ο Ολυμπιακός, ο Ατρόμητος ήταν άριστα διαβασμένος αμυντικά και τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, παρά το γεγονός ότι ο Σόλιντ έβαλε στο τέλος τους Ριβάλντο και Μπόρχα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Μιχαηλίδης, Κατεμής, Γελαδάρης, Γεωργίου, Ρότσα, Ολιβέιρα, Αντερσον (86 Λουτσιάνο), Σανόκο, Κορακάκης, Μερίνο (79 Ραγκουέλ), Ντοέ (66 Λαζανάς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τροντ Σόλιντ): Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ (72 Πατσατζόγλου), Ντομί, Ανατολάκης (85 Μπόρχα), Ζούλιο Σέζαρ, Στολτίδης (72 Ριβάλντο), Μάριτς, Τζόρτζεβιτς, Οκκάς, Κωνσταντίνου, Καστίγιο.

Διαιτητής: Ζωγράφος (Αθήνα)

Κίτρινες κάρτες: Κατεμής, Ρότσα, Μιχαηλίδης.

Εξαγριωμένοι οπαδοί πήγαν στο Ρέντη

Η ήττα ως γνωστόν φέρνει εντάσεις. Μετά, λοιπόν την ήττα του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, “ερυθρόλευκοι” οπαδοί πήγαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, προκειμένου να αποδοκιμάσουν παίκτες και τεχνική ηγεσία για το νέο άσχημο αποτέλεσμα της ομάδας.

Οι εξαγριωμένοι οπαδοί δεν κατάφεραν να μπουν στις εγκαταστάσεις και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: