Η επισκόπηση των ελληνικών εφημερίδων




ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Δυσωδία»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «Τα αποκαλυπτήρια των νταβατζήδων και ο θαυμαστός κόσμος των βρόμικων media. Ο στριμωγμένος Σταύρος Ψυχάρης μιλά για μυστικά ραντεβού ( προεκλογικά) με τον Τσίπρα και τον απειλεί!». Οι δημοσιογράφοι – εκβιαστές βγάζουν τα άπλυτα στη φόρα και ομολογούν πώς έπαιρναν διαφημίσεις από ΔΕΚΟ.

ΕΘΝΟΣ: «Συναγερμός σε πέντε μέτωπα»

Η εφημερίδα σημειώνει: «συναγερμός για την αντιμετώπιση του Προσφυγικού, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ο επιχειρησιακός σχεδιασμός σε πέντε μέτωπα (Αιγαίο, Νοτιοδυτική Αττική- Εθνική Οδός- Ειδομένη και Καβάλα). Στη χώρα μας βρίσκονται περίπου 25.706 πρόσφυγες και δεν αποκλείεται να εγκλωβιστούν 50.000-70.000 τον επόμενο μήνα»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «20 «παράθυρα» για σύνταξη στα 58»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «ποιες κατηγορίες εργαζομένων κλειδώνουν την έξοδο χωρίς 35ετία. Πως θα καλύψετε με πλασματικά έτη τα ένσημα που απαιτούνται. Τι μπορούν να εκμεταλλευθούν άνδρες, γυναίκες και γονείς με το νέο νόμο».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Ο λύκος κι αν εγέρασε…»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «συναντήσεις του με τον Αλ. Τσίπρα «αποκάλυψε» ο ισχυρός άνδρας του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη μέσα από την εφημερίδα του το «Βήμα». Μετά την απάντηση της κυβέρνησης, ότι τα αιτήματά του δεν έγιναν δεκτά, ο μεγαλοεκδότης πρόσθεσε άλλον ένα κρίκο στην αλυσίδα των απειλών μιλώντας για «χρυσές εφεδρείες» ».

ΤΑ ΝΕΑ: «Το σύνδρομο της Σαγκάης»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να εμμένει μέχρι χθες στις εκτιμήσεις του για σχεδόν διπλάσιο δημοσιονομικό κενό σε σύγκριση με αυτό που εκτιμούν Κομισιόν και Ελλάδα, οι ελπίδες της κυβέρνησης για επιστροφή της τρόικας επενδύονται σε μια πολιτική παρέμβαση- αναμένοντας ότι θα επιδειχθεί καλή θέληση λόγω της ιδιαίτερα δεινής θέσης της χώρας εξαιτίας του Προσφυγικού»

KONTRA NEWS: «Ρίξτε τους φράχτες και ανοίξτε τα σύνορα της Ευρώπης»

Η εφημερίδα γράφει ότι «το απάνθρωπο πρόσωπό της δείχνει απέναντι στους κατατρεγμένους πρόσφυγες και τους μετανάστες η Ευρώπη, που έχει μετατραπεί σε σιδηρόφρακτη ήπειρο, όπως ακριβώς την ήθελε μόνο ο αδίστακτος δικτάτορας της Ναζιστικής Γερμανίας, Αδόλφος Χίτλερ…».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «SOS από την κρουαζιέρα»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι φορείς της κρουαζιέρας, αφού οι ραγδαίες εξελίξεις στη χώρα μας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή έχουν άμεση επίπτωση στην κίνηση των επιβατών κρουαζιέρας στους ελληνικούς προορισμούς».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: