Τουλάχιστον ο κ. Μανιός είναι ειλικρινής: Εδώ ψήφισαν 11 μειώσεις, η 12η θα τους χαλάσει;




Τις νέες μειώσεις που έρχονται στις συντάξεις των Ελλήνων παραδέχθηκε σήμερα το πρωί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός.

Με μια δήλωσή του, που χαρακτηρίστηκε προκλητική, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίστηκε, μάλιστα, πως οι συνταξιούχοι «ξέρουν πολύ καλά τι θα γίνει» (εννοεί με τις μειώσεις των συντάξεων τους).

Σε δηλώσεις του το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Mega (και στην Κοινωνία Ωρα Mega) και ερωτηθείς σχετικά με το αν οι δανειστές πιέζουν την αντιπολίτευση να ψηφίσει το ασφαλιστικό, ο κ. Μανιός απάντησε θετικά, αναφέροντας: «Γιατί όχι; Γιατί να μην το ψηφίσουν;».

«Μετά από 11 μειώσεις (εννοεί που έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις από το 2010) αν υποθέσουμε γίνει η 12η, αυτή είναι που θα τους χαλάσει; Η 12η μείωση;», τόνισε γελώντας ο βουλευτής, την ώρα που η κυβέρνηση να επιμένει ότι δεν θα γίνει καμία μείωση στις συντάξεις ούτε σε παλιές ούτε και νέες, ενώ υποστήριξε ακόμη πως οι συνταξιούχοι γνωρίζουν τι έρχεται, γιατί η κυβέρνηση τους τα λέει.

«Εμείς τα λέμε στους συνταξιούχους και οι συνταξιούχοι ξέρουν πολύ καλά τι θα γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μανιός.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: