Παναθηναϊκός: Επίθεση σε Κοντονή με αφορμή τη συνεδρίαση του Δ.Σ της Super League




Νέα επίθεση στον Σταύρο Κοντονή εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός, με αφορμή τη διεξαγωγή του διοικητικού συμβουλίου της Super League στα γραφεία της ΓΓΑ.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι» αναφέρει:

«Ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Κοντονής κάλεσε μέσω του κατηγορούμενου για στημένους αγώνες, κ. Μποροβήλο τους εκπροσώπους των Π.Α.Ε. να συνεδριάσουν στο Υπουργείο του για θέματα ρουτίνας του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League!

Άγνωστο για ποιο λόγο θεώρησε ότι δεν αρμόζει σε αυτόν να προσέλθει στα γραφεία του Συνεταιρισμού, όπως ο ίδιος είχε αποφασίσει. Και μάλιστα όλα αυτά δίχως να ζητηθεί καν η άποψη των μελών του Συνεταιρισμού, τα οποία ενημερώθηκαν τηλεφωνικώς λίγο πριν από την έναρξη της συνεδρίασης και αφού πλέον όλα τα είχαν συμφωνήσει οι δύο τους.

Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ξεφύγει εντελώς και αγγίζει τα όρια γελοίου και τραγικού μαζί. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να δώσει το «παρών» σε αυτήν την παρωδία, που όμοιά της δεν έχει υπάρξει παγκοσμίως.

Καταγγέλλουμε την πρωτάκουστη ενέργεια του κ. Κοντονή και του ποινικά διωκόμενου συνομιλητή του, κ. Μποροβήλου. Ο κ. Υφυπουργός, κατά τα άλλα, κόπτεται μόνο για το μέγεθος της σκληρότητας των ποινών που επιβάλει διαρκώς και μόνον στον Παναθηναϊκό».

Τριαντόπουλος: «Οι κυβερνήσεις πέφτουν, ο Παναθηναϊκός μένει… »

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που πλήττουν το μέγεθος και το κύρος των «πράσινων», όπως ανέφερε και η ανακοίνωση τους.

Υπό το βλέμμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, του αντιπρόεδρου της ΚΑΕ, Τάκη Μπαλτάκου και του Διευθυντή Λειτουργίας της ΚΑΕ, Ηλία Κατσογιάννη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, υπογράμμισε ότι ο ο Παναθηναϊκός δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται από κανέναν, επισήμανε ότι οι κυβερνήσεις πέφτουν, αλλά ο σύλλογος μένει, ενώ τόνισε ότι το τριφύλλι έχει μπει στο στόχαστρο του κυρίου Κοντονή. Παράλληλα, δήλωσε ότι η «πράσινη» ΚΑΕ θα είναι στο πλευρό των φιλάθλων στις ειρηνικές διαμαρτυρίες τους για την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, να κλείσει ως το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος τις Θύρες 13 και 14 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης». Τέλος, ο κ.Τριαντόπουλος έστειλε ένα μήνυμα στον υφυπουργό, καλώντας τον να δείξει την ίδια ευαισθησία που επέδειξε και στο ντέρμπι της Λεωφόρου σε περίπτωση που υπάρχουν επεισόδια στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

«Ήρθαμε εδώ να μιλήσουμε για τον πόλεμο που δέχεται η οικογένεια του Παναθηναϊκού», είπε μεταξύ άλλων ο κ.Τριαντόπουλος και συνέχισε: «Εμείς θέλαμε να εξασφαλίσουμε τα συμφέροντα πριν πούμε κάποια πράγματα. Ο Παναθηναϊκός δεν εκβιάζεται και δεν απειλείται από κανέναν. Οι κυβερνήσεις πέφτουν ο Παναθηναϊκός μένει. Κίνητρο τους είναι η εμπάθεια, αλλά κανείς δεν μπορεί να τον βλάψει. Ο Παναθηναϊκός έχει μπει στο στόχαστρο του κυρίου Κοντονή. Ό,τι έκανε το έκανε για να προκαλέσει αναστάτωση. Το παραμύθι θα τελειώσει γιατί τα έβαλε με τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του. Ο υφυπουργός βγάζει ένα προσωπικό μένος και χρησιμοποιεί σαν εξιλαστήριο θύμα τον Παναθηναϊκό. Θέλει να καλύψει με αυτόν τον τρόπο την ανεπάρκεια και την απροθυμία του. Χρησιμοποιεί τον Παναθηναϊκό για να καθαρίσει τον ελληνικό αθλητισμό. Να λύσει το θέμα της… παράγκας και στη συνέχεια ας ασχοληθεί με εμάς. Χτυπώντας τον τοίχο που λέγεται Παναθηναϊκός θα σπάσει το κεφάλι του. Ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας στο ΣΕΦ στέλνουμε ένα μήνυμα. Τον καλούμε να δείξει την ευαισθησία που επέδειξε και στο ντέρμπι της Λεωφόρου και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Ο Παναθηναϊκός δεν θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει. Εχουν περάσει πολλοί Κοντονήδες από τότε που υπάρχει. Δεν θέλουμε πόλεμο με κανέναν, αλλά δεν φοβόμαστε και τον πόλεμο. Είμαστε ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Θα είμαστε στο πλευρό των φιλάθλων στις ειρηνικές διαμαρτυρίες και ξεκαθαρίζουμε ότι είμαστε αντίθετοι με κάθε μορφή βίας».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΩΜΑΣ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: