Ο έρωτας τη ‘χτύπησε’ κατακούτελα




Φωτογραφήθηκε σαν κανονική γυναίκα στο ημερολόγιο της Pirelli.

Ήταν η αποκάλυψη  της ταινίας Trainwreck (Κατακούτελα),μετά τη επιτυχημένη της διαδρομή στην stand up comedy και στο δικό της σόου, ενώ χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό Time ως μια από τις επιδραστικότερες προσωπικότητες του 2015. Τώρα η Έιμι Σούμερ  σαν άλλη Κάρι Μπράντσο βρήκε τον δικό της Έινταν Σο (τον γοητευτικό επιπλοποιό του Sex and the City).

Η Σούμερ δηλώνει ερωτευμένη. Δεν έγινε η βασίλισσα του cross fit όπως της έταζε στην ταινία ένα από τα αγόρια της, αγάπησε έναν hipster. «Σε σχέση». Αυτό είναι πλέον το στάτους της κωμικής ηθοποιού, η οποία είναι ζευγάρι με τον σχεδιαστή επίπλων Μπεν Χάνις. Η 34χρονη Σούμερ και ο 29χρονος Χάνις δηλώνουν τρελά ερωτευμένοι και προσπαθούν να παραμένουν αχώριστοι. Το μεγάλο πρόβλημα είναι η απόσταση. Ο Χάνις δεν μένει στη Νέα Υόρκη, όπως η πρωταγωνίστρια του «Κατακούτελα», αλλά στο Σικάγο. Ο έρωτας όπως είναι γνωστό εκμηδενίζει τις αποστάσεις…

Ο Μπεν Χάνις θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές στο χώρο του επίπλου, στις ΗΠΑ έστω. Σχεδιάζει μοναδικά έπιπλα, υψηλής ποιότητας και αισθητικής όπως θα διαπιστώσετε και από το site της εταιρίας του The Last Workshop .

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: