Ο ασθενής αδερφός ήταν ο φονιάς της 88χρονης στα Εξάρχεια




Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 88χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες το πρωί στο διαμέρισμα που διέμενε στα Εξάρχεια.

Το θύμα έφερε πολλαπλά θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστης είναι ο 77χρονος αδελφός του θύματος, ο οποίος και συνελήφθη.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, η 88χρονη διέμενε μαζί με τον 77χρονο αδελφό της, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, και συγκεκριμένα πάσχει από «Αλτσχάιμερ».

Δράστης και θύμα είχαν καθημερινά έντονους διαπληκτισμούς. Προχθές το μεσημέρι είχαν νέο διαπληκτισμό, κατά τη διάρκεια του οποίου ο 77χρονος χτύπησε την 88χρονη αδελφή του στο κεφάλι, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.

Σε βάρος του 77χρονου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Ο δράστης οδηγήθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί, όπου κρίθηκε ότι χρήζει νοσηλείας και παρέμεινε φρουρούμενος.

Αθηναϊκό Πρακτορείο, Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: