«My Life As a (Transgender) Teen», η ζωή της Τζαζ Τζένινγκς




Χιλιάδες είναι οι τίτλοι βιβλίων που φιλοξενούνται στα ηλεκτρονικά και συμβατικά βιβλιοπωλεία και που αφορούν τις βιογραφίες διαφόρων ανθρώπων που ο καθένας έχει να πει τη δική του ιστορία. 

Έτσι λοιπόν έρχεται ένας ακόμα τίτλος να προστεθεί στους τόσους πολλούς, ο οποίος όμως, όπως φαίνεται, θα κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, αφού θα αφορά τη ζωή μίας έφηβης, που γεννήθηκε αγόρι και έγινε γνωστή μέσα από τα ριάλιτι της αμερικανικής τηλεόρασης.

Πρόκειται για την αυτοβιογραφία της Τζαζ Τζένινγκς. «Το βιβλίο αυτό αποκαλύπτει πολλά άγνωστα γεγονότα, μοιράζομαι αναμνήσεις από το παρελθόν μου, που με έχουν διαμορφώσει στην έφηβη που είμαι σήμερα», δήλωσε η 15χρονη Τζένινγκς στο περιοδικό ΤΙΜΕ. «Ελπίζω ότι οι αγώνες και οι νίκες μου να έχουν απήχηση στους αναγνώστες όλων των ηλικιών, είτε είναι τρανσέξουαλ, είτε όχι», πρόσθεσε.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο τίτλος του βιβλίου που είναι «My Life As a (Transgender) Teen», με τις παρενθέσεις να παίζουν σημαντικό ρόλο, αφού στέλνουν το δικό τους μήνυμα. Εξάλλου το ριάλιτι ντοκιμαντέρ του τηλεοπτικού δικτύου ΤLC «I Am Jazz», από τα πρώτα πλάνα, του πρώτου επεισοδίου της δεύτερης σεζόν, που θα προβληθεί εντός του 2016, ο «αόρατος» δημοσιογράφος- ερευνητής ρωτάει την Τζαζ «πώς θα περιέγραφες τον εαυτό σου;».

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: